חייב לשתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב לשתף
    מר בחור
    20/04/2008

אני לא יודע מה קרה לי החג הזה אחרי שנה שלמה שאני שומר כמעט עם 100% ללא מעידות הסדר הזה התפרקתי ביומיים אכלתי בהערכה אולי 10000 קלוריות זה כמו שד שהשתלט עליי האם אשמין מזה או שכאשר אני חוזר לתלם הכל יהיה בססדר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייב לשתף

הוספת תגובה

• ועוד אני חשבתי שנכנס בי שד...

רקדנית:)
    20/04/2008

אני בדיוק בוכה על זה שאכלתי היום ואתמול 1200 קל' של שטויות אחרי שהייתי אוכלת הרבה הרבה פחות ואז אני רואה מה שכתבת... באמת נראה לך שאכלת 10000??? לדעתי אתה טועה... או שאולי משהו אצלי לא בסדר כי אני רגילה לכמויות קטנות... אבל לא נורא אם תמשיך אח"כ רגיל ותוסיף ספורט שיפצה לא יקרה כלום. אצלי אני הולכת להשמין באמת... אחרי שהרגלתי את הגוף למעט לי באמת תהיה בעיה :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובדן שליטה

רחל גרנות
    21/04/2008

שלום לך,
    מה לומר, כולנו רק אנשים. מה שקרה לך הוא אנושי ואין מישהו שלא התנסה בכך. אגב, זה קורה גם לאנשים רזים אמיתית. אולם, האנשים האלה לא כועסים על עצמם ולא נכנסים לסרט הנוראי הזה של "אני לא בסדר". אני שומעת אצלך את החרדה והפחד. הרי שמרת שנה שלמה והחשש הוא שהכל יילך לאיבוד.
    אז, ראשית, להרגע, סלח לעצמך וחזור מיד לשגרת החיים. זהירות משתי מחשבות מסוכנות - מ"האם כבר", מכיר את המחשבה הזאת? "אם כבר אכלתי, אם כבר הייתי לא בסדר, אז, קדימה..." וגם מהמחשבה של "מחר, או אחר כך אקזז", זה נגמר הרבה פעמים באובדן שליטה.
    מה לעשות? את הארוחה הבאה לאכול כרגיל. האמן לי, אם תחזור מהר לשגרה, לא תעלה במשקל.
    המשך חג שמח,
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו