טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אמי סובלת כבר שנים מהשמנת יתר אך לאחרונה היא השמינה מאוד,גובהה הוא כ 1.64 ומשקלה יותר מ120 קילו. אני חוששת לחייה מאוד ולא משנה כמה אנו מנסים לדבר עימה היא לא משנה את התזונה שלה כלל. היא עובדת על מאוחר מאוד ואומרת שהיא חייבת ספורט בכדי לשמור על התזונה ולרדת במשקל.בגלל ששעות העבודה שלה הן מהבוקר עד הערב והיא לא הולכת לשנות אותן אני מנסה להפציר בה שלא צריך ספורט לפחות שרק תשמור על התזונה כי גם כך אפשר לרדת במשקל אך היא לא עושה דבר בנידון. עצות לגרום לה להתחיל בתהליך????.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נעמה שלום, אני לא חושב שניתן לעזור לאדם שלא רוצה לעזור לעצמו. מכל מקום במשקלים כאלה כמובן שחשוב לפחות להקפיד על תזונה בריאה ומאוזנת ויתכן שכן תרד במשל למרות שחלק מהירידה תהיה של משקל שריר ונוזלים. אולי דברי איתה על תזונה לא להרזיה, אלא תזונה לשמירה על בריאות, זאת אומרת, המענות של ממתיקים ושומנים לא בריאים ביום יום, אכילה של שומנים בריאים יותר, ירקות, פרות וגבינות רזות וכו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים