עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    נעמה
    23/10/2014

שלום רב,

אמי סובלת כבר שנים מהשמנת יתר אך לאחרונה היא השמינה מאוד,גובהה הוא כ 1.64 ומשקלה יותר מ120 קילו. אני חוששת לחייה מאוד ולא משנה כמה אנו מנסים לדבר עימה היא לא משנה את התזונה שלה כלל. היא עובדת על מאוחר מאוד ואומרת שהיא חייבת ספורט בכדי לשמור על התזונה ולרדת במשקל.בגלל ששעות העבודה שלה הן מהבוקר עד הערב והיא לא הולכת לשנות אותן אני מנסה להפציר בה שלא צריך ספורט לפחות שרק תשמור על התזונה כי גם כך אפשר לרדת במשקל אך היא לא עושה דבר בנידון. עצות לגרום לה להתחיל בתהליך????.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    24/10/2014

נעמה שלום,
    אני לא חושב שניתן לעזור לאדם שלא רוצה לעזור לעצמו. מכל מקום במשקלים כאלה כמובן שחשוב לפחות להקפיד על תזונה בריאה ומאוזנת ויתכן שכן תרד במשל למרות שחלק מהירידה תהיה של משקל שריר ונוזלים.
    אולי דברי איתה על תזונה לא להרזיה, אלא תזונה לשמירה על בריאות, זאת אומרת, המענות של ממתיקים ושומנים לא בריאים ביום יום, אכילה של שומנים בריאים יותר, ירקות, פרות וגבינות רזות וכו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו