טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי לפני 3 שנים עשיתי דיאטטת כסאח קיצצתי בקלוריות וכמעט שלא נגעתי בפחמימות אחרי תקופה של כמה חודשים העלתי חזרה את כל המשקל שלי לארונה ירדתי במשקל 8 קילו והתאמצתי מאד לרדת אותם לקח לי הרבה מאד זמן שוב על יידי תפריט דל מידי בפחמימות ומתחת ל1200 קלוריות ליום לאחרונה העלתי קצת את צריכת הקלוריות ואני משלבת יותר פחמימות. אני עוסקת בפעילות גופנית 3 4 פעמים בשבוע אך עדין קצב הירידה שלי איטי והמשקל נשאר אותו הדבר ופשוט לא זז בנוסף הפסיק לי המחזור וכמה חודשים אין לי מחזור האם הוא יחזור ? והאם קצב חילוף החומרים שלי נפגע מה אפשר לעשות בשביל לתקן אותו ולהמשיך לרדת בקצב טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד