נואשת!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נואשת!!!
    מישל בראון
    27/05/2007

לדיאטנים שלום!!
    ברצוני לשתף אתכם בבעיה שלי שאין לי מושג כיצד להתחיל לפתור אותה למרות המודעות לה...
    אני בחורה בשנות ה-20 גובה 1.75 משקל 97 קילו כאשר לפני שנה בערך שקלתי 52 קילו לא יותר ולא פחות היה לי גוף משגע ובשנה הזאת העלתי 44 קילו שפשוט "הרסו"את חיי הן מבחינה תעסוקתית ,חברתית ורומנטית שלא לאמר שהביטחון העצמי שואף לאפס .המודעות שהיתה לי פעם כלא היתה על כן אני שואלת איך ניתן לחזור לדיאטה (שאחרי יום את נשברת )מה אתם ממליצים בתור התחלה(שהיא בעצם הכי קשה ,בכל התהליך)ואיך ניתן להשיל כמה שיותר בפחות זמן(דבר המעודד ונותן מוטיבציה להמשיך)?אשמח אם תענו לי כיוון שהנני מיואשת ומתוסכלת מאוד ממצבי הנוכחי דבר הפוגם בשגרת חיי...
    אני לא רוצה להיות קטנונית אבל אל תיעצו לי לפנות לגורמים מיקצועיים זה לא יפתור את בעייתי כיוון ששזה הכל תלויי בי וברצון שלי..פשוט אני רוצה הכוונה להתחלה שקשה לי מאוד ומונעת ממני מלהוריד את העומס הזה שצברתי על גופי..ומספר טיפים שיתנו לי כיוון איך אני מתחילה את כל התהליך הזה אשר לא מדובר בחמש קילו אלא 44 קילו להשיל מגופי ...
    תודה מראש ומקווה שאקבל מענה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נואשת!!!

הוספת תגובה

• נואשת

מוניקה קרן
    28/05/2007

שלום רב,
    קודם כל ברצוני להגיד שאני מאוד מבינה את הרגשות שתיארת והפגיעה בחיי היומיום שלך ובביטחון העצמי שלך. לא קל בכלל.
    דווקא בגלל שמדובר ב-44 ק"ג את זקוקה למסגרת. המסגרת וההכוונה המיקצועיים, תפקידם לעזור לך להתחיל, לתמוך בך ברגעי המשבר ולעודד אותך להמשיך בתהליך ולשמר את השינויים שתעשי. זה נכון, הכל תלוי בך. אף אחד לא יוכל לעשות את העבודה הקשה במקומך, אך מטפל טוב יוכל להקל על הקושי.
    איני יכולה לתת לך טיפים להתחלה, כי בתור מי ששמרה על משקלה זמן רב, את יודעת מה צריך לעשות, הבעיה שלך היא ההתמדה, איך לא להשבר אחרי יום "דיאטה". לכן אני ממליצה לא לחפש פתרונות מהירים של ירידה מהירה, כי אולי דווקא תפריט מתון יתן תוצאה טובה יותר.
    אני ממליצה לך בהחלט לפנות לטיפול מקצועי, רצוי מאוד שילוב של טיפול תזונתי וקוגנטיבי התנהגותי, כי השינוי שעברת הוא קיצוני והוא דורש התייחסות מתאימה.
    בהצלחה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לותר

קמנמן לילך
    29/05/2007

שלום מישל
    אני קוראת את אשר את כותבת ומבינה מאוד לליבך
    שנים הייתי שמנה ניסיתי הכל קבוצת תמיכה,זה הדבר האחרון שחשבתי עליו.
    בסוף אחרי כל כך הרבה נסיונות שכללו כל מיני קיצורי דרך כביכול,נכנעתי ונירשמתי לקבוצת תמיכה.
    גיליתי שם עולם ומלואו גיליתי שאני זו שהתעקשה שנים להצליח לבד מצליחה יותר טוב ביחד עם אנשים שמבינים אותי סוף סוף,ש לתהליך הזה לא מספיק כוח רצון צריך רצון טוב ,רצון טוב הוא משאב שנשאר לאורך זמן בקבוצה תכירי אנשים שמצליחים ,הצלחה זה דבר מדבק .
    הקבוצה וכן המסגרת הם הכוח שמאחורי ההצלחה שלי
    מזמינה אותך להצטרף
    להיות שמן זה לא גורל זו בחירה
    מאחלת לך בהצלחה בכל אשר תבחרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו