טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני ירדתי כ-30 קילו, לאורך שנים. לא דרסטי. אך עם הזמן התפריט שלי נהיה יותר ויותר קפדני. לי הוא מתאים ואני לא סובלת. אך כולם אומרים לי שזה תפרעט מצומצם מאוד. הייתי מעוניינת לקבל חוות שעת מקצועית מכם. להלן התפריט: בבוקר - כוס )לפני בישול( של דייסת קוואקר על בסיס מים. צהריים - אורז לבן/ אורז מלא/בורגול עבה/עדשים שחורות. מבחינת חלבון. עוף אפוי בתנור או דג אמנון או דג סלומון, או שניצל תירס לייט. לגבי הקטניות הכמות היא 100 גרם לפני בישול. בכל ארוחה אוכלת גם 2 פילפלים אפויים. לרוב גם סלט עגבניות, מלפפון, בצל, חסה. לעיתים ארוחת צהריים דייסת תירס 100 גרם לפני בישול וביתה קשה. בערב: מעדן שוקולד 0.5% בתוספת לחם קל ובבתוספת חטיף אנרג'י 100 קלוריות. במהלך הערב 2 פירות תפוח וקלמנטמנה או נקטרחנה. ואנרג'י 60 קלוריות. במהלך היום פירכיות כ-50 קלוריות. נס קפה אחד בלי חלב בתוספת סטיביה. וכ8 מסטיקים ללא סוכר. יש קלוריות בכל התפריט הזה? האם כמה לדעתך, הוא מספיק כתזונה יומית? אני בת 30 גובה 1.66 שוקלת 51.5 ק"ג. אודה לתשובה בהקדם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כמו-כן, אני בכלל לא מוסיפה שמן לתפריט. לא שמן זית ולא שמן קנולה, את העוף והדג שאני אופה, בתוספת מיץ לימון בלבד במקום שמן, ומורידה את העור מהעוף. אני גם בכלל לא אוכלת ביצים. אם כן, אז פעם ב... האם זה תקין לא לצרוך שמן וביצים כלל? סה"כ אני אוכלת עוף פעמיים בשבוע, דג פעמיים בשבוע והיתר זה טונה ושניצל תירס לייט. אודה לך מאוד, אם תאמר לי כמה קלוריות יש בתפריט שלי (התפריט שרשמתי בהודעה הראשונה), והאם זה מספיק ליום? וכמה קלוריות אני אמורה לאכול ביום? כמה אני אמורה לשקול? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד