זקוקה לייעוץ ועזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לייעוץ ועזרה
    מלי
    06/11/2014

שלום אני בת 19, כרגע אחרי ניתוח גב-פריצת דיסק לאחר שסבלתי כמעט שנה..
    בשנה הזאת עליתי 10 קילו ואני מרגישה נורא רע! לפני הפריצת דיסק עסקתי בהמון ספורט והייתי נורא בכושר ומטוביציה, מזה כחצי שנה שאני רק שוכבת, אוכלת וחוזרת לשכב ומדי פעם הייתי הולכת קצת למרות הכאבים. עכשיו אחרי הניתוח אני לא יכולה לעשות כלום ואני חייבת להפחית במשקל בשביל להרגיש יותר טוב
    אני 1.57 ושוקלת 68
    הייתי שמחה אם תעזרו לי ותכינו לי תפריט שיוכל לעזור לי לרדת במשקל למרות שאני לא זזה פיזית בכלל, ואם זה בכלל אפשרי
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לייעוץ ועזרה

הוספת תגובה

• זקוקה לייעוץ ועזרה - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    06/11/2014

מלי שלום,
    כמובן שרצוי לרדת במשקל תוך כדי פעילות גופנית אבל אצלך אין ברירה. עם זאת בפורום אני עונה על שאלות. לא מכין תפריטים. עליך לגשת לדיאטן/ית שיתן לך יעוץ על פי הנתונים שלך.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למלי....

לילך אליה
    20/11/2014

אין ספק שבמצב הנוכחי שלך רצוי לשמור על משקל.אשמח לענות ולעזור.
    לילך אליה (המסע להורדת המשא) בפייסבוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למלי

דנה ביננשטוק
    25/11/2014

זה נכון שיותר קל להוריד במשקל בשילוב עם פעילות גופנית אך אפשרי לעשות זאת גם עם תזונה בלבד. במצבך אין זה פשוט כיוון שאת מרותקת ודאי לבית רוב היום.. אך עם הדרכה ותמיכה זה אפשרי. אשמח לעזור.
    דנה
    דיאטנית קלינית מוסמכת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו