בריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריאות
    P
    31/12/2014

שלום אני מתאמן באופן קבוע ועליי לאכול 120 גרם חלבון ביום לפי הוראות תזונאי
    אני כרגע ביומיות בצבא אז קל לי להקפיד לאכול בריא וטוב ואני כרגע מחטב גם אז לא אוכל הרבה פחמימות, אני עוד כחודש חוזר לתקופה שבמשך חצי שנה אני לא חוזר הביתה כמעט, אז השאלה שלי היא האם זה בסדר שבמשך החצי שנה הזאת אוכל כמעט רק טונה, מידי פעם גם אשתה משקה חלבונים (אבקה) או אשתה 600 מ"ל משקה סויה פעם ביום כזה... יהיה גם אוכל בצבא אבל אני משתדל להימנע ממנו כי הוא מלא בשמן ולא בריא, כשיהיה חזה עוף למשל או עוף אז אוכל כמובן, אבל רוב הזמן אהיה על טונה, האם זה בסדר? זה יפגע בי?
    נ"ב אני מתכוון לאכול מאכלי על למיניהם כגון גוז'י בריז כדי להשלים את הויטמנים ברזל אבץ וכל דבר אחר שהגוף שלי צריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריאות

הוספת תגובה

• בריאות - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    07/01/2015

שלום,
    לא נשמע לי הגיוני או בריא. תתייעץ שוב עם התזונאי שהמליץ לך על 120 גר' חלבון. הוא בטח מכיר את הנתונים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שואל שוב

P
    07/01/2015

אני שוקל 70 קילו, 1.8-1.6 גרם חלבון לכל קילו גרם, לא שמעתי מישהו שאומר משהו אחר... ומה לגבי השאלה העיקרית? טונה...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שואל שוב - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    08/01/2015

אין סיבה ליותר מ-1.5 גר/ק"ג. אין תשובה מדעית לשאלה שלך. עקרונית הייתי מעדיף עד 3 פעמים בשבוע טונה בעיקר בגלל החשש למתכות בדגים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו