שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    ליה
    09/01/2015

היי, אני כמעט טבעונית (אוכלת רק גבינות.) מתלבטת לגבי אכילת סויה בגלל שיש היסטוריה של סרטן השד במשפחה, בנוסף, בגלל שמכיל חומר מוזר בשם- מגביר חוזק. אשמח לדעת האם השיקולים שלי נכונים ואם כדאי לצרוך סויה או לא?
    * שאלה נוספת- בשנים האחרונות הורדתי בערך 14 ק"ג, משום מה נראה שהבטן שלי עדיין שמנה יחסית. איך אדע אם מדובר בהשמנה בטנית/ בנפיחות בבטן/ בעודפי עור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• שכחתי לציין...

ליה
    09/01/2015

לגביי המגביר חוזק - כתוב בסוגריים (קלציום כלוריד.) שאלה נוספת- כמה מנות שומן מומלץ לאכול ביום? תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם עלי בטעות

איילת
    11/01/2015

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    12/01/2015

איילת שלום,
    למרות הדעה הקיימת באוכלוסייה, צריכת סויה לא מעלה את הסיכון לסרטן, ההיפך על פי מה שידוע לנו עד כה, יתכן ויש לסויה השפעה מגינה בפני סוגי סרטן שונים. לכן, במינונים נורמלים את יכולה לצרוך אותה.
    לגבי עניין השומן, רק על ידי בדיקה אמינה של הרכב הגוף ניתן לדעת אם מה שיש לך זה הצטברות שומן.
    בברכה,
    .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו