טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום... אני חייבת עזרהה דחוףףףףףף אני רוצה להוריד 5 קילו לעוד חודשש שיש לי אירועע חשובבבב איך אני עושה את זה ? אני רוצה להתחיל לספור קלוריות ולעשות תפריט בריא ומאוזןן לא לאכול יותר מ1000 קלוריות ליום ולעשות פעילות גופנית ... אני רשומה גם למכון כושר ואני חושבת שאני יתחיל ללכת השאלה היא אם אני יעשה פילאטיס 3-2 בשבוע והליכות במהירות של 6 ק"מ לשעה כל יום חוץ מיום שישי וישתה הרבה מים אני ירד 5 קילו החודש הזה ?< אני בת 18 גובהי 1.68 ואני שוקלת 55 שנה שעברה בקיץ שקלתי 50 ובחורףף הזה אכלתי מלאא מלאא שטויות בלי הפסקה ועליתי חמישה קילו אני מאודד רוצה לרדת אותםם בבקשה אשמח מאודד אם תייעצו לי מה אוכל לעשותת כדי להגיע לתוצאה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
משקלך תקין שימי לב שככול שתתבגרי משקלך ומבנה גופך ישתנה. זה הטבע האנושי. במצבך לרדת בחודש 5 ק"ג זה כמו שאדם שמן ירד בחודש 30 ק"ג זה קצת מוגזם הציפיות שלך צריכות להיות תואמות למצאות. הפעילות הגופנית שלך בסדר. תמשיכי כך וגופך לא יאכזב אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים