טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 18 גובהי 1.68 ואני שוקלת 64 אני רוצה לרדת כ-5 קילו ממשקלי אני כבר שלושה שבועות לא אכלתי לחם, הייתי אוכלת בבוקר סלטים, והרבה ירקות. ובצהריים את ארוחת הצהריים הרגילה אך כעת אני רואה שבקושי הצלחתי להוריד במשקל, ברצוני לדעת מה עליי לעשות כדי שכן ארד? אמרו לי לחזור לאכול לחם ולראות איך התוצאות יהיו מהירות יותר כי הגוף חייב לחם , וכך יורדים מהר יותר? זה נכון?
ומה עליי לעשות כדי שכן ארד סוף כל סוף את ה-5 קילו המיותרים הללו .
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא חייבים לאכול לחם בדיאטה וכמובן שזה לא מזרז ירידה. תפריט הדיאטה צריך להיות מאוזן ומגוון ובו גם פחמימות וגם דברים אחרים. מה שחשוב בדיאטה זה מה שאוכלים, וכמה פעילות עושים, וכמה מים שותים. זה שאת אוכלת את ארוחת הצהרים הרגילה שלך זה לא אומר לי כלום. מיעץ לך לפנות ליעוץ ולקבל הדרכה על תזונה נכונה. או ללמוד על כך בדרכך את. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לגבי ארוחת הצהריים הרגילה שדיברתי עליה זה כמעט תמיד מנת ספגטי,אורז
ביומיים האחרונים התחלתי כבר לא לאכול גם את הספגטי היומי. פשוט הורדתי את זה מהתפריט שלי והיום בבוקר חזרתי לאכול פרוסת לחם קל.עם קוטג' אני מתכוונת להתחיל לאכול כעת פרוסה לבוקר+ירקות צהריים אורז עם סלט ובערב שוב פרוסת קוטג,גבינה לבנה עם ירקות ולעלות במדרגות הבניין שלי, מאשר במעלית כך כן יש סיכוי לרדת? לאחר שהחזרתי לתפריטי את הלחם?
כי אני ממש נלחמת ב-5 קילו האלה שלא יורדים. ואני כבר מרגישה חסרת אונים
נ.ב לגבי היעוץ שאמרת לי . אני הלכתי כבר לדיאטנית בעבר היא הכינה לי תפריט . וזה בערך מה שאני הולכת לאכול מעכשיו
ושוב תודה.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד