טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 29,גובה: 1.62 ושוקלת: 57.5 ק"ג (וזאת לאחר שירדתי במשך כ-3 שבועות 1.5 ק"ג - עשיתי הליכות בהתחלה של 40 דקות ואח"כ העליתי לשעה כ- 4,5 פעמים בשבוע, אוכלת אוכל ששוויו כ- 1000 קלוריות ושותה הרבה מים: כ- 16 כוסות ביום). אני מעונינת לחשב כמה קלוריות אני שורפת ביום כיון שאני יודעת כמה קלוריות אני מכניסה לגוף בשבוע (7000) ואני יודעת שאני שורפת בהליכה כ-300 קלוריות אם לא יותר (אני לא ממש יודעת כמה קלוריות שורפים בהליכה מהירה של שעה כאשר חלק מההליכה היא במאמץ בעליה. השאלה שלי היא אם הגוף שורף קלוריות חוץ מהפעילות הגופנית במשך היום ואם כן כמה בערך.לפי החישוב שלי, אני אמורה לרדת את 4 הק"ג הנוספים (אני רוצה לרדת סה"כ 6 ק"ג) תוך 3 חודשים בערך. האם החישוב שלי נכון? דרך אגב, העליתי את זמן ההליכה לשעה, הורדתי את צריכת הקלוריות ל- 1000 ואני מקפידה לשתות עכשיו יותר בעקבות המלצותיו של ד"ר חרמון ובאמת הצלחתי לרדת.
בתודה מראש, טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הגוף שלנו שורף אנרגיה מעצם קיומו. כ-70% מהקלוריות שנשרפות ביום הן בפעולות בסיסיות שהגוף מבצע כמו בניית תאים, חשיבה, נשימה וכו'. כ-15% נשרפים בתהליכי עיכול המזון. ורק 15% נוספים הם מפעילות גופנית. יחד עם זאת, זה החלק שעליו אפשר להשפיע- ע"י הגברת הפעילות הגופנית כמו שעשית.
בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד