התחליף הטוב ביותר לסוכר לא בריא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחליף הטוב ביותר לסוכר לא בריא
    תום
    28/04/2008

שלום, שוב שמי הוא תום ואני מנסה כרגע לעשות דיאטה של שומנים. להוריד 3 קילוגרמים.
    אני במשקל 80.5 וגובההי 1.92 .
    בזמן האחרון שאני נתקף בחשק עז לאכול שוקולד או כל דבר משמין אחר. ורציתי לדעת מהי השיטה הטובה ביותר לנטרל את התחושב הזו... אילו תחליפים בריאים ומזינים לסוכר משוקולד ומג'אנק שלא משמינים מצויים (ואני לא מדבר על חטיפי בריאות , כי בסופו של דבר הם גם משמינים).

המון תודות מראש על העזרה. תום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחליף לסוכרים

רחל גרנות
    29/04/2008

שלום תום,
    את התשובה לשאלתך שואלים רבים מאד. התשובה היא כמובן אישית. יש כאלה שפרי נותן להם את הרגשת המתיקות הנכספת, לאחרים, פרי פשוט לא עושה את זה. אתה צודק מבחינת כל חטיפי הבריאות, בסופו של דבר, הם מכילים קלוריות (אגב, כמו חטיפים אחרים). הבחירה האישית שלי היא חטיפים כמו מקופלת, כיף כף (שתי אצבעות), פסק זמן. היתרון בחטיפים הוא שמישהו החליט על גודל המנה ויחד עם זאת זה אמיתי ונותן לי את הרגשת המתיקות שאני זקוקה לה. אגב, גלידה או איזה שלגון גם פתרון נהדר. בדוק את הקלוריות ואני בטוחה שתמצא את זה שמתאים לך ביותר.
    אולם, אל תתחיל עם הקבוצה הזאת כשאתה רעב. חטיף אחד הוא לא משביע ולכן, את הקבוצה הזאת שאני קוראת לה קבוצת הנשמה אוכלים כשרגועים, שבעים וכמובן, לאכול לאט ולשיר בלב "אלי, אלי, שלא ייגמר לעולם..."
    רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו