טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
במשך תקופה עשיתי "דיאטה", שבסופה הגעתי למסה הרצויה שלי (ירידה של כשלושה קילו). אני מעוניינת להפסיק את הירידה, ורציתי לדעת מה עליי לעשות על מנת לשמר את המסה הנוכחית ולא לעלות חזרה. אני בת 23 גובהי 1.60 והמשקל הנוכחי שלי הוא 51 קילו. התפריט שלי (שהוביל לירידה) הינו: בוקר: פרוסת לחם קל + 3 מלפפונים + חצי קוטג'+ חלבון ביצה קובית שוקולד ביניים: תפוח
צהריים: 2 פרוסות לחם קל + שקשוקה (חצי קופסאת שימורים של רסק עגבניות- 30 קלוריות ל-100 גרם) + 2 חלבונים קובית שוקולד ביניים: תפוח/ ארטיק קרח
ערב: 2 פרוסות לחם קל + 3 מלפפונים + חצי קוטג'+ חלבון ביצה או 2 פרוסות לחם קל + טחינה 1 קוביות שוקולד ביניים: תפוח/ ארטיק/במבה
יש לציין שהתפריט מורכב ממאכלים האהובים עליי. אינני אוכלת בשר או דגים, ופחממות כמו אורז ותפוחי אדמה אני אוכלת לעיתים רחוקות מפני שאלה גורמים לי לתחושה רעה בשל בעיה בריאותית (קרוהן)
אשמח אם תאמרו לי מה עליי לעשות על מנת להפסיק את הירידה ולשמור על המצב הנוכחי. תודה מראש וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ברכות על הצלחתך בתהליך ההרזיה. מקווה שיקל עלייך לשמור על התוצאות. כדי לשמור על המשקל עלייך לאכול משהו כמו 300-500 קלוריות יותר ליום. זה לא מספר מדויק, משום שאצל כל אחד זה קצת אחרת ותלוי גם ברמת הפעילות היומית שלך. יכול להיות שתצטרכי להוסיף יותר.
דרכים להוסיף את הקלוריות הרצויות: להחליף את הלחם הקל בלחם "רגיל" מקמח מלא. להגדיל את ארוחת הביניים: לאכול פרי + יוגורט למשל. מדי פעם במקום קרטיב אפשר ארטיק (גלידה). אני ממיצה לך לגוון יותר את התפריט למרות המגבלות: כדאי לאכול יותר מוצרי חלב למשל: גם אם קיימת רגישות ללאקטוז, ניתן לאכול יוגורט, גבינה צהובה, גבינות מותכות. נסי קטניות כמו עדשים, שעועית, חומוס, סויה. אינך אוכלת בשר או דגים ולכן קטניות בשילוב עם דגנים יהוו עבורך תחליף טוב לחלבונים.
זה עניין של ניסוי וטעיה. המשיכי לשקול את עצמך אחת לשבוע ולבדוק האם המשקל ממשיך להשמר.
בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בשנה האחרונה ירדתי 4-5 ק"ג ובעקבות כך המחזור פסק לי כבר מעל חצי שנה..בעקבות בדיקה אצל רופא המשפחה התקבלו נתונים שה-BMI שלי נמוך מ-18. שאלתי היא כמה קלוריות עלי להוסיף לכמות הקלוריות היומית שלי בכדי להוסיף ק"ג אחד לדוגמה?
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד