רוצה לעלות במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לעלות במשקל
    אלונה
    16/08/2015

כן, הרבה אנשים מסתכלים על אנשים כמוני כעל "חוצפנים" ו"לא מעריכים". אבל זה ממש לא נעים שכולם מעירים לי על זה שאני רזה. אני המקרה ההפוך מהרוב- ומתביישת ללכת עם בגד ים כי לא מרגישה טוב עם הגוף שלי כי הוא רזה מדי. מפאת תסכולי, אחרי 23 שנים שאני חיה עם התגובות הבלתי פוסקות, ופשוט בחורה חסרת תאבון!!! לא מצליחה לאכול כמו שצריך - קניתי גיינר (סופר אפקט).
    שאלותיי הן כאלה-
    1. האם אני חייבת לעשות ספורט תוך כדי לקיחת הגיינר? כי לא מעוניינת בהעלאת מסת שריר, במיוחד לא בצורה ניכרת לעין.
    2. משקלי הוא 40. האם בהתאם למשקל גופי- עלי לקחת פעם ביום? מה המלצתך מבחינת הכמות? הבנתי שכוס אחת קטנה שמגיעה עם הגיינר, על 300 מ"ל נוזל (חלב או מים לבחירתי).

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לעלות במשקל

הוספת תגובה

• רוצה לעלות במשקל - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    02/09/2015

אלונה שלום,
    לעלות במשקל למי שקשה לו לעלות, קשה הרבה יותר מאשר לרדת במשקל עבור מישהו עם עודף משקל.
    גיינר לבד לא יעזור. את צריכה ללכת לתזונאי שירכיב לך תזונה לעליה במשקל. וכן רצוי לעשות זאת תוך פעילות כוח.
    בברכה ובהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו