טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
כן, הרבה אנשים מסתכלים על אנשים כמוני כעל "חוצפנים" ו"לא מעריכים". אבל זה ממש לא נעים שכולם מעירים לי על זה שאני רזה. אני המקרה ההפוך מהרוב- ומתביישת ללכת עם בגד ים כי לא מרגישה טוב עם הגוף שלי כי הוא רזה מדי. מפאת תסכולי, אחרי 23 שנים שאני חיה עם התגובות הבלתי פוסקות, ופשוט בחורה חסרת תאבון!!! לא מצליחה לאכול כמו שצריך - קניתי גיינר (סופר אפקט). שאלותיי הן כאלה- 1. האם אני חייבת לעשות ספורט תוך כדי לקיחת הגיינר? כי לא מעוניינת בהעלאת מסת שריר, במיוחד לא בצורה ניכרת לעין. 2. משקלי הוא 40. האם בהתאם למשקל גופי- עלי לקחת פעם ביום? מה המלצתך מבחינת הכמות? הבנתי שכוס אחת קטנה שמגיעה עם הגיינר, על 300 מ"ל נוזל (חלב או מים לבחירתי).
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אלונה שלום, לעלות במשקל למי שקשה לו לעלות, קשה הרבה יותר מאשר לרדת במשקל עבור מישהו עם עודף משקל. גיינר לבד לא יעזור. את צריכה ללכת לתזונאי שירכיב לך תזונה לעליה במשקל. וכן רצוי לעשות זאת תוך פעילות כוח. בברכה ובהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד