טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי אני אשה בת 52 היו לי קשריות בבולטה ומעקב כל חצי שנה אבל לפני חודש וחצי לפי הבדיקות היה לי יתר פעילות בלוטת התריס אבל החודש הרגשתי עצלנות והשמנה לא מוצדקת עליתי קילו התגלה ל]פי בדיקת דם שיש לי תת פעילות אני שומרת פה ושם כל הזמן עם שמירה לא עולה אם לא יורדת שאלתי האם אמשיך להשמין ? אני שוקלת 699 ומשקלי היה 685 אני עושה על הליכון חצי שעה כמה פעמים בשבוע
מה אעשה בכדי לא להשמין לא לקחתי תרופות לבלוטה עדיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יפה שלום, כמובן האנדוקרינולוג שלך צריך לקבוע אם התת פעילות שלך ברמה כזו שמצריכה לקיחת אלטרוקסין או דומה,ואם כן יש להניח שהכל יתאזן. עם זאת עליך לשמור על תזונה מאוזנת ובריאה, לצמחם באכילת שומנים ודברי מתיקה וחוץ מההליכה של חצי שעה מס' פעמים בשבוע להיות כמה שיותר פעילה. ללכת ברגל לרוב המקומות שאת צריכה ולא ברכב, להשתמש במדרגות וכו'. בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי הרופא המליץ לחכות בלי תרופה אולי יתאזן לבד ההרמון..איך לא אשמין? אני מתעייפת מהליכה יותר מחצי שעה ובמיוחד יש לי בית עם מפלסים שאני עולה ויורדת הרבה פעמים במדרגות ונקיון ובישול כל עבודות הבית עלייייי הבעיה שקשה לי לחכות מארוחה לארוחה בלי שום אוכל אני רעבה אחרי הארוחה בשעה וחצי..יש לי דלקת כרונית בקיבה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד