תת פעילות בלוטת התריס והשמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת פעילות בלוטת התריס והשמנה
    אורית
    27/10/2015

הי
    אני אשה בת 52 היו לי קשריות בבולטה ומעקב כל חצי שנה אבל לפני חודש וחצי לפי הבדיקות היה לי יתר פעילות בלוטת התריס אבל החודש הרגשתי עצלנות והשמנה לא מוצדקת עליתי קילו התגלה ל]פי בדיקת דם שיש לי תת פעילות אני שומרת פה ושם כל הזמן עם שמירה לא עולה אם לא יורדת
    שאלתי האם אמשיך להשמין ? אני שוקלת 699 ומשקלי היה 685
    אני עושה על הליכון חצי שעה כמה פעמים בשבוע

מה אעשה בכדי לא להשמין לא לקחתי תרופות לבלוטה עדיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תת פעילות בלוטת התריס והשמנה - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    30/10/2015

יפה שלום,
    כמובן האנדוקרינולוג שלך צריך לקבוע אם התת פעילות שלך ברמה כזו שמצריכה לקיחת אלטרוקסין או דומה,ואם כן יש להניח שהכל יתאזן. עם זאת עליך לשמור על תזונה מאוזנת ובריאה, לצמחם באכילת שומנים ודברי מתיקה וחוץ מההליכה של חצי שעה מס' פעמים בשבוע להיות כמה שיותר פעילה. ללכת ברגל לרוב המקומות שאת צריכה ולא ברכב, להשתמש במדרגות וכו'.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי תרופות

אורית
    15/11/2015

הי
    הרופא המליץ לחכות בלי תרופה אולי יתאזן לבד ההרמון..איך לא אשמין?
    אני מתעייפת מהליכה יותר מחצי שעה ובמיוחד יש לי בית עם מפלסים שאני עולה ויורדת הרבה פעמים במדרגות ונקיון ובישול כל עבודות הבית עלייייי
    הבעיה שקשה לי לחכות מארוחה לארוחה בלי שום אוכל אני רעבה אחרי הארוחה בשעה וחצי..יש לי דלקת כרונית בקיבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי תרופות - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    18/11/2015

רצוי שתאכלי כל שעתיים וחצי עד שלוש שעות. ארוחת ביניים למשל פרי עם 6 שקדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו