תזונה נכונה והרזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה והרזיה
    ליל
    30/12/2015

אני בת 25 ובשנתיים האחרונות עליתי במשקל כ17 ק"ג!
    הגובה שלי הוא 1.58 ומשקלי היום 68, החלטתי שאני מנסה לעצור את זה כבר עכשיו אחרת המצב רק יתדרדר.
    אני משתדלת לעשות ספורט כמה שיותר אבל שם אני קצת מפספסת...רציתי להתייעץ בכל מקרה לגבי הרכב התזונה החדש שעשיתי לעצמי בשבועיים האחרונים,
    בבוקר אני אוכלת אבוקדו\עגבניות שמבשלות על האש עם בצל ולחמנייה לבנה\שחורה או פיתה קטנה, בצהריים בדרך כלל זה פסטה עם פלפלים\אורז זה יכול להיות עם אפונה בצד או כל תבשיל ירק אחר, בשר כמעט ולא מסיבות שונות ובערב זה יכול להיות קופסת פטריות עם תירס וגזר\פלפלים
    מוצרי חלב בזמן האחרון בכלל, בעיקר בגלל כל מיני תחקירים שראיתי- זה פשוט מגעיל אותי לאכול כבר, חלב כבר למעלה מחודש לא שתיתי

הבנתי שבפטריות יש הרבה B12 וזה יכול לבוא במקום הבשר? מה דעתכם על הארוחות שלי מבחינה בריאותית וכמובן האם הן עוזרות לי ביחד עם הספורט לרזות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה נכונה והרזיה

הוספת תגובה

• לפעמים בבוקר יכול להיות גם חומוס

ליל
    30/12/2015

עם פיתה כמובן
    היום אכלתי לחמניה לבנה עם חומוס, קופסת טונה מהקטנות ביותר עם חסה ותירס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחינת פירותש כחתי להוסיף

ליל
    30/12/2015

זה לפחות 2 פירות ביום...לפעמים יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו