שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מיכל
    12/05/2008

היי,
    אני בת 22, שוקלת 54 על גובה 1.62.
    אני "מכורה" לפנקייק (חביתית מתוקה) רציתי לדעת אם אני אוכלת פעמיים בשבוע פנקייק+סיפור שוקולד לארוחת בוקר ולא אוכלת כלום עד שש בערב, האם אני בכל זאת אשמין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מיכל2 שלום

ד''ר רוני חרמון
    13/05/2008

לדעתי יש מקום לבעייה בשאלה עצמה ובדרך החשיבה שלך. לא בריא לעשות מה שאת עושה. אם את אוהבת פנקייק אז תחשבי את ערך הקלורי שלו ותכניסי אותו לתפריט היומי שלך מידי פעם. משקלך מצויין אל תקלקלי לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הסברתי את עצמי טוב..

מיכל
    13/05/2008

התכוונתי שאני אוכלת בכל השבוע מסודר ואני לא מחסירה כלום.
    השאלה היתה אם אני רוצה לאכול פעמיים בשבוע פנקייק אז אם אני רק ביומיים האלה לא אוכל עד שש אז זה יהיה עדיין לא בריא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

מוניקה קרן
    15/05/2008

שלום מיכל,

כן, זה לא בריא. גם ביום של הפנקייק חשוב לאכול ארוחות במשך כל היום. הגוף זקוק לכך. אם נראה לך שארוחה זו גדולה יותר ומכילה יותר קלוריות מארוחת הבוקר הרגילה שלך, אכלי ארוחות קטנות יותר בשאר היום, אך דאגי לפזר את המזון על פני כל היום.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו