בעיה ביציאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה ביציאות
    פלוני
    13/05/2008

כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה קשה ביציאות,לאחר" יציאה" כאשר אני מנגב את איזור פי הטבעת בנייר טואלט אני מוצא את עצמי מנקה דקות ארוכות מאוד את פי הטבעת עד שתתקבל תוצאה רצויה קרי נייר נקי משיירים .אני משתמש בגליל וחצי ולפעמים שניים עד שהאיזור נהיה נקי ואין יותר לכלוך על הנייר.ה בעיה מציקה ומטרידה עד מאוד. אין מדובר בשלשול אם כי נראה לי שאולי הצואה מימית טיפה יותר ממה שרצוי,הבעיה אינה קורת בכל יציאה אבל ברובן הניכר כן.בממוצע יש לי שתיים /שלוש יציאות ביום.גילי 23 ,בריאותי טובה פרט למחסור בברזל שהתגלה בבדיקת דם ואינו משפיע על הרגשתי,תזונתי מאוזנת.:לחם עם משהו בבוקר,ארוחה אחת גדולה של פחמימה-אטריה,אורז תפוח אדמה- ובשר בבישול ביתי וארוחת ערב כריך לעיתים דגני בוקר, אוכל ירקות ופירות.אינני מרבה באכילת מוצרי חלב(יוגורט לעיתים,וגבינה בשכיחות דיי נמוכה,שתי כוסות קפה ביום. האם ישנו איזשהו שינוי תזונתי,תפריט מסויים או תוסף שאני יכול לקחת על מנת שכל היציאות שלי יהיו נורמליות ולא אצטרך לבלות שעות בשירותים כל יום.

תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ביציאות

הוספת תגובה

• יציאות

מוניקה קרן
    13/05/2008

שלום לך,

עליך לפנות קודם לרופא המשפחה שלך, שאולי יפנה אותך לבירור אצל כירורג/ גסטרואנטרולוג.
    התזונה נראית בסדר.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו