לימודים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודים
    נטלי
    01/06/2007

שלום אני בת 23 שוקלת 67 וגובהי הוא מטר שישים אני בדיאטה קרוב לחודשיים והשלתי 4 קילו ועכשיו כשחזרתי ללימודים איני יכולה לאכול צהריים כפי שאכלתי בבית וברצוני לשאול אם התפריט שאני עושה כרגע הוא טוב: בבוקר נס עם קרקר ודבש (בשעה 8 בבוקר) באחת עשרה וחצי יוגורט 3% עם כוס ברנפלקס ובשעה אחת 2 פרוסות לחם קל עם פסטרמה הודו או טונה וכשאני מגיעה הביתה אני אוכל בשעה 4 בערך 4 כפות אורז עם שניצל טבעול או קציצה וסלט ובערב אני עושה הליכה של 60 דקות וזהוא האם זה יותר מדי לנתוניי??? בבקשה עזרו לי הצלחתי להוריד יפה אבל ללימודים הוספתי את ה2 פרוסות לחם וזה ניראה לי המון והוספתי זאת כדי שלא אבוא הבייתה ואטרוף כל מה שבא ליד וגם חשוב לי להיות מרוכזת ולתת לגופי מה שהוא צריך האם להוריד את 2 פרוסות הלחם ולאכול במכללה את מנת האורז והשניצל או שזה בסדר בבקשה תענו לי זה נורא מציק לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודים

הוספת תגובה

• התפרית בסדר רק תוסיפי 20 כוסות מים

ד''ר רוני חרמון
    01/06/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו