דיאטת חירום של ג'ניה רומסקי עובדת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת חירום של ג'ניה רומסקי עובדת?
    נורית
    05/07/2016

התחלתי לשמוע מהרבה אנשים עליו...
    הוא טוען שהוא פיתח שיטה ***בריאה*** ומוכחת ל "דיאטת חירום" דיאטה קצרה שמורידים בה הרבה ואסור לעשות אותה יותר מפרק זמן מסויים...

הוא מוציא עכשיו סדרת סרטונים בחינם לכולם...
    אשמח לשמוע ביקורות ממי שעשתה או מכירה מישהי שעשתה...

דיאטת חירום ג'ניה רומסקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גם אני ראיתי אותו דרך הפייסבוק

אלנה
    06/07/2016

נראה מעניין, שמעתי עליו באיזה דף בפייסבוק ומה שמשך אותי זה שהוא העלה במשקל כדי להוריד...אני רק משמינה בחיים לא הייתי עושה דבר כזה!!!

ושלחו לי איזה סרטון מעניין לאימייל...זה נראה מסקרן ומה שאני צריכה כרגע כי יש לי איזה אירוע עוד חודש ולא תזיק דיאטת חירום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מירב
    12/07/2016

הי

אני נרשמתי אין ספק שהבחור מוכשר כולל האימונים שהוא עושה ..
    התזונה שלו דומה לתזונה פילאו עם שינויים
    לי זה לא יתאם זה קשה .
    מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ז'ניה רומסקי- זהירות ! אני ניסיתי

אורנה גילמן
    07/10/2016

היי, לצערי גם אני נפלתי קורבן לשיווק האגרסיבי . נרשמתי... אי אפשר להבין כלום... נורא מבולבל, ג'ניה עשה שעות על גבי שעות ובינרים שאלות ותשובות שבילבלו עוד יותר. אחרי שבועיים שביליתי בהקשבה בקשקשת עד שבא לי להקיא, ביטלתי את השתתפותי בהתאם בהבטחה של ג'ניה שיש תקופה של אחריות. קיבלתי מייל שזוכיתי, אבל ממש לא. (זיניה עושה את עצמו לא יודע שעליו להפיק חשבונית זיכוי). מאז הבחור לא עונה למיילים, לא עונה לטלפון (הפרטים על העסק באישור התשלום התבררו כלא פעילים. בקיצור, אני לקראת תביעה משפטית.
    רק להוסיף, ישנה קבוצה בפיסבוק של הקורס, נראה כאילו ש"הבנות אלופות העלם" שואלות, שמות תמונות. בפועל, ז'ניה בורר מה לפרסם ומה לא. לכן, הסטיסטיקה שלו היא טובה. השאלות והתלונות שלי לא פורסמו. ואחרי שהתחלתי לדרוש את החזר המובטח - סגרו גישה שלי לקבוצה. ואני, כמובן, לא יחידה.

אם אני יכולה לעזור למישהי (זאת תמיד מישהי) לא ליפול בפח,לא לבזבז זמן וכסף, אשמח לענות על השאלות : שמי אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאורנה גילמן

שאלה לאורנהגילמן......
    09/11/2016

יש לך איזו דוגמא של תפריט שהוא נותן ? אימונים ? או שלא הגעת לשלב הזה בתוכנית ופרשת ?
    אשמח מאוד לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי השיווק שלו קצת הפריע, אבל...

ליאת
    19/12/2016

השיווק שלו לוקה בחסר, לא אהבתי אותו בכלל, רואים שהוא לא למד שיווק וחבל. ולמרות הכל נרשמתי(למחזור השני). השבוע הראשון היה טיפה מבלבל עם הרבה חומר חדש שלא הכרתי,
    אבל ז'ניה היה מאוד זמין ותומך, ונראה שהוא גם הכשיר צוות של בנות שעברו בהצלחה את הקורס הראשון ונותנות מענה מאוד מקצועי.

מה שהכי אהבתי זה הקבוצה התומכת. השיטה עצמה היא אחרת ממה שהתרגלתי, בשבועות הראשונים אפילו אכלתי קצת בכוח (היה יותר אוכל מהרגיל, לפחות בשבילי). היום אני אחרי סבב אחד של התוכנית וירדתי כבר 7 ס"מ בהיקף הבטן - אני לגמרי יכולה להבין מי שלא נרשמת בגלל השיווק שלו, אבל התוכנית עצמה שינתה לי את הבריאות והמראה (שפחות מעניין אותי בגילי).

אני עוד מעט נכנסת לתוכנית השמירה עם עוד המון בנות. בהצלחה לכולן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו