טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האם על פי הנתונים הבאים אני מוגדרת כאנורקטית? משקל-47 גובה- 1.64 (BMI נמוך מ-18) גיל:19
תסמינים נוספים: איבוד מחזור במשך 7 חודשים פחד מטורף מהשמנה, וכל שאר התסמינים של הפרעת אכילה.
אני די מבולבלת כי בסך הכללי אני אוכלת 3 ארוחות ביום אם כי די בצמצום לעומת בעבר. ואני רגילה לשמוע על אנוקרטיות ברמה כזאת שלא אוכלות כמעט כלום כל היום. למרות זאת אני מזדהה עם רוב התסמינים של המחלה.
אז האם אכן מדובר באנורקסיה או בהפרעת אכילה מסוג אחר? (אני חייבת לציין שאיני מקיאה או אכלנית כפייתית) בבקשה תעזרו לי לגלות :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, אני בטוחה שלא היית פונה אלינו אם לא היית חוששת מהתחושות שלך, ההתנהגות וכמובן, סימנים פיזיולוגיים. מה שאת מתארת בהחלט נופל לקטגוריה של הפרעת אכילה. חשוב לזכור שיש אנשי מקצוע מצוינים שיכולים לעזור לך לצאת מהמצב הנוכחי, וככל שתקבלי עזרה מהר יותר, כן ייטב. את נשמעת לי סובלת, פני לעזרה. רחל גרנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים