טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נערה של הרגלים ולעיתים ממש רחוקות אני משנה את מה שאני אוכלת. ארוחת הבוקר שלי והערב כמעט תמיד אותו דבר..ואני אוכלת כך כבר כמה שובועת/חודשים: בבוקר יוגורט עם גרנולה ובערב טוסט בולגרית..יש פעמים שאני משנה אבל זה לא קורה הרבה.. ארוחת צהריים משתנה תמיד-בהתאם למה שיש בבית לאכול, ואחרי ארוחת הערב אני נוהגת לאכול כי אז תמיד באלי משו אז אני תמיד אוכל פרי וגבינת טבורוג/לחם עם תוספות ופרי/כל דבר אחר שלא יעלה על 200 קל'.. האם זה בסדר או שאני צריכה לגוון? ועוד משו קטן.. חברה שלי מרזה מאוד בקלות מפני שאחרי 6 היא לא אוכלת(פשוט אין לה חשק..)לעמותי שאני אוהבת לאכול בערב..(לא לילה-ערב! בערך עד השעה 10-9 אני אוכלת) האם זו סיבה שאני לא ממש מרזה? אני אוכלת עד 900 קל' כבר הרבה זמן וזהו! אין יותר ירידה! ירדתי קצת..3 קילו..(עם דיאטה שהתחילה מ1200 קל' שבה ירדתי קילו ואז לאט-לאט הורדתי קלוריות עד שהגעתי ל900) אני יודעת ש900 זה לא טוב ובלה בלה בלה אז השאלה שלי זה האם הגוף התרגל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום יעל, את לא מציינת את המשקל שלך. 900 קלוריות חייבים להוריד במשקל. יתכן ואת נמצאת כרגע בקטע שאני קוראת לו "אי הרצון של הגוף לשתף פעולה". כל אחד מגיע לשלב הזה. חבל שירדת ל-900 קלוריות ליום. זה אכן מכניס את הגוף למגננה, למצב של חיסכון יתר. ממליצה לך להעלות בהדרגה את הקלוריות היומיות למשהו בריא ובטוח יותר. כפי שאת רואה כל אחד מאיתנו שונה. החברה שלך יכולה לסיים לאכול בסביבות השעה 6 ואילו את זקוקה לאוכל אחרי זה. זו הסיבה שכל אחד צריך לבנות את התפריט שבאמת מתאים לו/לה. אגב, אפשר לאכול גם מאוחר יותר ולרדת במשקל. זה עניין של כמויות. בהצלחה, רחל גרנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד