ירידה של 32 קילו..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה של 32 קילו..
    לילך
    18/05/2008

שלום רב,

ב-7 חודשים האחרונים ע"י תזונה נכונה וספורט 5 פעמים בשבוע ירדתי 32 קילו.
    אני בת 21 במשקל שיא שלי הייתי 112 וכעת אני שוקלת 80.
    הלכתי גם להתייעצות אצל דיאטנית לא מזמן וגוללתי בפניה את ה-7 חודשים והיא אמרה לי שאני אוכלת כמו שצריך ועושה ספורט בצורה טובה ושהכל בסדר-היא בכלל לא הבינה למה באתי אליה והיא המליצה לי להוריד עוד 10 קילו שלטענתה אני אכנס לתחום הבריא.
    הגובה שלי הוא 1.66 משקל 80 כרגע.
    בחודש האחרון יש לי כל מיני נפילות..שבירות..אני אוכלת יותר ממנה שאני צריכה..היה יום העצמאות לא מזמן..גם אכלתי לא מעט..אבל מה שכן אני כל הזמן חוזרת לתלם.ממשיכה עם הספורט ועם התזונה יום למחרת..עכשיו אני כל הזמן מתנדנדת בין ה-80 ל81 בגלל הנפילות שלי.
    אני לא נמצאת בנקודה של שמירה..אני רוצה להוריד עוד.ואני באמת מרגישה שעכשיו המלחמה התחילה..עם הגוף שלי להשיל מעצמי את ה-10 קילו העודפים האלה בשביל הלגיע למשקל תקין.
    השאלה שלי האם זה נורמלי מה שקורה לי?שפתאום אחרי 7 חודשים יש לי נפילות פה ושם?איך אני יכולה לנטרל אותם ולהמשיך במטרה הנעלה שלי שזה להוריד את ה-10 קילו הנוספים?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה של 32 קילו..

הוספת תגובה

• ירידה גדולה

רחל גרנות
    18/05/2008

שלום לילך,
    ראשית, כל הכבוד. זה לא פשוט לרדת ואת ירדת המון. המפליא הוא שרק עכשיו נתקלת בקשיים שאת מתארת. ההישג הגדול שלך הוא שאת חוזרת מיד למסלול. זה בעצם המפתח להצלחה. אין אדם שיכול לשמור על מסגרת ללא חריגות. אני שמחה שאת חוזרת מיד למסלול ללא החשיבה המסוכנת "אם כבר, אז...", מכירה? וולא ניסיון לקיזוזים למחרת או אח"כ. אני מבינה שאת רוצה לרדת עוד 10 ק"ג. בודאי שזה קשה יותר, פיזיולוגית - כי הפערים בין קלוריות נכנסות ויוצאות קטן וגם פסיכולוגית - עייפות החומר ועייפות הנפש. ואולי זו ההזדמנות לנוח טיפה (הכונה לא להפסיק לשים לב), לתת לגוף ולנשמה קצת זמן להסתדר ולהתרגל למשקל החדש. 32 ק"ג ב-7 חודשים זה מהר מאד, אולי אפילו קצת מהר מידי. אל תלחמי בעצמך, זה בדרך כלל לא נגמר בטוב. אני בטוחה שאחרי מנוחה קצרה תאספי את הכוחות להמשך המסע.
    בהצלחה,
    רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו