טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 18, 1.66 ושוקלת בסביבות ה-64... אני מאוד אוהבת לאכול ואוכלת די הרבה ואני מאוד רוצה להשיל ממשקלי... לפעמים אני מורידה איזה קילו שניים אבל ישר מחזירה... אני חושבת שאם הייתי יודעת בדיוק מה לאכול וכמה הייתי מצליחה אבל אני לא יודעת... עם זאת, יש לי גם בעיה שאני לא מצליחה לספור קלוריות, אני לא יודעת לספור 'קלוריות.. אני אולי יכולה לבדוק כשכתוב על האריזה אבל בדברים שכבר צריך לחשב גרמים ומבושל או לא... וגם אוכל שמכינים עם כל מיני חומרים אני מסתבכת.. או יותר נכון מתייאשת כבר מלחתחילה ומוותרת...
נ.ב: כרגע אני לא כל כך עושה ספורט אבל אני אהיה מוכנה להשקיע בזה ואני אף רוצה.. אבל תצליצו לי על ספורט ועל מידה (ריצה, הליכה, שחייה...)
אני מקווה שתוכלו לעזור לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, את מבקשת פה הרבה מידע, ואין אפשרות ללמד הכל במסגרת זו. עלייך לפנות ליעוץ מקצועי, שילווה אותך וידריך אותך בתהליך הירידה במשקל ובשמירה עליו. בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, המשקל שלך הוא תקין לגובה. טווח המשקל התקין הוא רחב, ולמעשה רק את יכולה לענות על השאלה אם את רוצה לרזות בכמה קילוגרמים או לא. במידה ולא, את יכולה להמשיך לאכול כמו שאת רגילה. אני ממליצה לך להוסיף פעילות גופנית. בחירת סוג הפעילות היא עפ"י מה שאוהבים ומה שנגיש. אני מבינה שאין בך אהבה גדולה לעניין, לכן היתי מתמקדת בנגישות. למשל צעידה יומית או לפחות 3-4 פעמים בשבוע היא משהו זמין למדי. במידה ואת מעוניינת גם לרזות, אז עלייך לפנות לדיאטנית. בברכה מוניקה קרן
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד