עליה במשקל ותזונה לא נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל ותזונה לא נכונה
    ליאת
    12/05/2017

הי אני בת 36 עם שלושה ילדים . משקלי 63 וגובהי 1.72.אני יודעת. שbmi. תקין . עם זאת לאחר הלידות הגעתי ל55 קילו והייתי רוצה להגיע לשם. אני אוכלת בצורה גרועה. אני לא אוכלת ימים שלמים כלום , שותה רק קפה בעשר בבוקר, דיאט קולה צהריים , מסטיקים ומים מחזיקים אותי עד הערב.לפנות ערב 3 פעמים בשבוע עושה חוגי עיצוב ודינמי כאשר הולכת אליהם ללא שאכלתי עדיין כלום. ארוחת הערב היא היחידה שלי בערכ ב,21 בערב בה אוכלת בשר בולונז או עוף מוקפץ או משהו בשרי אחר עם סלט חסות גדול ועוד תוספת מירקות (מאודים, בתנור, כרוב ניצנים) . לאחר ארוחת ערב זו שאוכלת בה די הרבה מנשנשת סתם קורנפלקס פיטנס או אחר ככ לא חלב . בסוף מרגישה מלאות רבה ויום אחרי מרגעשה יום שלם ממש מלאות. בנוסף הבטן שלי מאוד מאוד נפוחה ומעירים לי לא פעם שנראית בהריון.מאוד סובלת.מהמצב ונראה ש כל תקוע. בנוסף הרבה פעמים יש לי בימים יובש בפה וצמא עם טעם מגעיל.אני ממש רוצה לחזור להרגלים תקינים ובריאים ולרזות .מה עליי לעשות כעת במהרה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    12/05/2017

שלום,

נראה שהתשובות נמצאות בגוף השאלה.
    כמובן שעליך לפזר ארוחות בריאות לאורך היום, כך לא תגיעי רעבה לארוחת ערב. חשוב אחרי הספורט לאכול ארוחה שבא חלבונים ופחמימות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו