טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי אני בת 36 עם שלושה ילדים . משקלי 63 וגובהי 1.72.אני יודעת. שbmi. תקין . עם זאת לאחר הלידות הגעתי ל55 קילו והייתי רוצה להגיע לשם. אני אוכלת בצורה גרועה. אני לא אוכלת ימים שלמים כלום , שותה רק קפה בעשר בבוקר, דיאט קולה צהריים , מסטיקים ומים מחזיקים אותי עד הערב.לפנות ערב 3 פעמים בשבוע עושה חוגי עיצוב ודינמי כאשר הולכת אליהם ללא שאכלתי עדיין כלום. ארוחת הערב היא היחידה שלי בערכ ב,21 בערב בה אוכלת בשר בולונז או עוף מוקפץ או משהו בשרי אחר עם סלט חסות גדול ועוד תוספת מירקות (מאודים, בתנור, כרוב ניצנים) . לאחר ארוחת ערב זו שאוכלת בה די הרבה מנשנשת סתם קורנפלקס פיטנס או אחר ככ לא חלב . בסוף מרגישה מלאות רבה ויום אחרי מרגעשה יום שלם ממש מלאות. בנוסף הבטן שלי מאוד מאוד נפוחה ומעירים לי לא פעם שנראית בהריון.מאוד סובלת.מהמצב ונראה ש כל תקוע. בנוסף הרבה פעמים יש לי בימים יובש בפה וצמא עם טעם מגעיל.אני ממש רוצה לחזור להרגלים תקינים ובריאים ולרזות .מה עליי לעשות כעת במהרה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נראה שהתשובות נמצאות בגוף השאלה. כמובן שעליך לפזר ארוחות בריאות לאורך היום, כך לא תגיעי רעבה לארוחת ערב. חשוב אחרי הספורט לאכול ארוחה שבא חלבונים ופחמימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד