נסיונות כושלים לירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיונות כושלים לירידה במשקל
    לימור
    20/08/2017

שלום רב
    קצת רקע אני לימור בת 46
    השאלה שלי נוגעת לקצב ירידה במשקל.
    עד לפני שנה הייתי רזה באופן קיצוני אחרי דיאטה שעשיתי
    עם הזמן הפסקתי אותה וניסיתי לעלות קצת במשקל כי הייתי באמת רזה מדי רק לגלות שבמקום לעלות במשקל אני ממשיכה לרדת בעקביות.
    לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי לאכול נכון אוכל בריא אורח חיים בריא ללא ג׳אנק משולב בספורט.
    עליתי במשקל אבל לדאבוני משום מה זה ממשיך במגמת עלייה ואנו הייתי בטוחה שאני אשאר רזה לנצח שפיצחתי את הקוד הזה והגוף שלי ישאר רזה לתמיד.
    אני לא שמנה כלל פשוט 5 קילו מעל המשקל האידאלי שלי ולמרות כל הניסיונות שלי לא מצליחה לרדת אותם בשום אופן.
    אני לא מוכנה להרעיב את עצמי כי כשהייתי רזה הרגשתי רע כל הזמן חלשה עייפה כל הזמן היה לי קר.
    שוב אני אוכלת נכון אני מכירה את הרגלי האכילה הנכונה לא אוכלת מתוקים או שתייה מתוקה וגם צמחונית.
    איך אני יכולה לעלות שוב על מסלול הירידה זה די מלחיץ אותי שאני עולה במקום לרדת.
    תודה מראש
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לימור

ד״ר חדוה בן משה
    01/11/2017

יתכן ועשית דיאטה קיצונית ודלת קלוריות במיוחד אם הגעת לרזון קיצוני. אולי גם דיאטה מהירה מאד. אחרי דיאטות קשות הגוף שואף לחזור במהירות למשקלו הקודם ואז גם באכילה סבירה עולים במשקל.
    כדאי להתייעץ עם דיאטנית ולהבין כמה קלוריות את צורכת כיום
    לעומת הצריכה בדיאטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו