שלום,אני צריכה עזרה ממומחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,אני צריכה עזרה ממומחה
    מישל
    05/06/2007

אני מישל בת 17.5, גובה 1.72, משקל 90
    אני יודעת שאני צכה דיאטה, והייתי שמחה אם מישו מומחה מהמייעצים היה אומר לי איזו דיאטה מתאימה לי כך שאני ארד במשקל הכי מהר .
    אני רוצה לרדת משהו כמו 30 קילו..
    כסאחים לא עובדים עליי, וגם לא פגישות אצל דיאטניות, אז החלטתי להתחיל דיאטה בבית לבד.
    אין לי בעיה לעשות ספורט, הבעיה העיקרית שלי היא עם האוכל.
    כולם אצלנו בבית קונים דברים משמינים ומתוקים, ואני מגיעה למצבים שאין לי פשוט ברירה..
    (או זה מה שנראה לי..)
    בעבר שקלתי 105 וירדתי את זה בדיאטת חלבונים עם ספורט אגרסיבי. (לא בבת אחת אלא ב3 תקופות שונות, עד שהגעתי למשקל הנוכחי היציב-90)
    יש לי כוח רצון, המון אפילו, אבל לפעמים יש לי התחושה שכמה שאני לא אתאמץ אני לא באמת ארד את ה-30 קילו ואהיה רזה-רזה, כמו רוב החברות שלי. כי זה נראה לי פשוט לא הגיוני..

אני נורא אשמח לעזרתכם. תודה רבה =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובתי

ד''ר רוני חרמון
    06/06/2007

עומדות בפנייך שתי אפשרויות הראשונה לאכול פחות מהנוסחה של משקל כפול 24 כפול 0.9 .
    או לאכול לפי שיטת הדיאטה של הפרדת אבות מזון כלומר לאכול בשר או דגים (חלבונים) עם ירקות או לחם או פסטה או תפוח אדמה או פירות (פחממות) עם ירקות אבל אף פעם לא לערבב את אלה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לד"ר חרמון...

ר
    07/06/2007

קראתי את מה שכתבת, ואת נוסחא לחישוב הקלוריות ולפיה אני אמורה לאכול רק 972 קלוריות ביום. אני אוכלת הרבה יותא מזה, בערך 1300 קלוריות...
    האם אני צריכה להפחית את מספר הקלוריות שאני אוכלת ביום כדי לא לעלות במשקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו