סיוע בתפריט להורדת משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיוע בתפריט להורדת משקל
    דליה
    26/12/2017

שלום,
    בת 40 לאחר 3 לידות. גובי 1.80, שוקלת 67 קילו. מאז גיל 18 שקלתי 60-62 קילו כל חיי ללא דיאטה או הקפדה, עד אחרי הלידה האחרונה שעליתי 5 קילו שמפריעים לי מאוד. הייתי רוצה להוריד אותם.
    אני עושה 30-40 דקות ספורט (סיבולת + כוח) 4 פעמים בשבוע. הייתי רוצה יותר, אבל לא מתאפשר לי בגלל עומס משימות.
    כמה קלוריות יומיות אני צריכה לצרוך כדי לרדת במשקל בצורה הדרגתית ושפויה? תוכלי להציע לי תפריט יומי? אני די בררנית באוכל ולא אוכלת מוצרי חלב, אבוקדו, לא מתה על פירות בכלל.
    כיום אני שותה בבוקר כוס קפה + 2-3 עוגיות/קורנפלקס. צהריים: ארוחה מלאה של בשר/דג + תוספת פחמימה + סלט קטן. אחר הצהריים שותה שוב כוס קפה ובערב ארוחת ערב: סלט, או כריך. הורדתי לחלוטין נשנושים בין ארוחות ולא מצליחה לרדת גרם כבר שלושה חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיוע בתפריט להורדת משקל

הוספת תגובה

• שלום

ד״ר חדוה בן משה
    30/12/2017

לצערי אין זה אחראי לשלוח תפריט בפורום. תפריט ניתן לאחר שיחת הכרות אישית. ממליצה על מעקב דיאטנית.
    לעיתים אי אפשר לשקול בגיל 40 כמו בגיל 18. את רזה מאד לגובהך ויתכן שציפיותיך לא ריאליות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו