עצירה בירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירה בירידה במשקל
    מירי
    21/05/2008

התחלתי דיאטה לפני חודשיים . בחודש הראשון ירדתי 4 קילו ומאז אני לא מצליחה לרדת במשקל.אני מתאמנת במכון כושר 3 פעמים בשבוע. אני די קרובה לייאוש......בבקשה תייעצו לי מה לעשות. גובהי מטר 72 ומשקלי 105 . אני משתדלת לאכול 3 ארוחות מסודרות. בבוקר אני אוכלת 2 פרוסות לחם שחור מקמח מלא עם ממרח גבינה,מלפפון טרי,מעדן דיאט ונס קפה. בצהריים סלט,בשר או דג ואורז. בערב ברנפלקס עם אשל. בין הארוחות פרי. מה לפי דעתכם אני עושה לא נכון? בבקשה עזרו לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירה בירידה במשקל

הוספת תגובה

• עצירה בירידה

רחל גרנות
    21/05/2008

שלום מירי,
    עצירה בירידה היא חלק מתהליך ההרזייה ויש לקבל זאת. לא ברור לי כמה זמן את לא יורדת. האם זה שבוע, שבועיים? זה בהחלט סביר או יותר שזה כבר מצריך התייחסות. חבל שהיאוש ישתלט עליך, אני תמיד טוענת שהיאוש מאד טעים...
    בדקי את האוכל שלך, האם לא "מתחבאות" שם קלוריות שאינך מודעת להם. הקפידי גם על שתייה, הירידה צריכה להימשך. ואם בכל זאת, את לא יורדת, פני לקבלת עזרה מקצועית.
    רק לא להתייאש,
    רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו