גסטריטיס וצריכת אבקות חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גסטריטיס וצריכת אבקות חלבון
    י
    30/01/2018

היי , אני כיום נמצא באותו מצב כמו שאייל מתאר פה ...
    בנוסף לחלבון שאני צורך מחזה עוף, זרעי צ'יה, קמח חומוס וכו'...
    הייתי בכל זאת מעוניין לדעת האם יש בעיה לנסות לשלב אבקת חלבון סויה , אורז או שעועית לתפריט שלי ?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גסטריטיס ואבקות חלבון

י
    30/01/2018

התוכן לא תואר טוב ....
    אוקי אז אני סובל מגסטריטיס בינוני ואזופגיטיס קל ... אך משום מה אני סובל ממש בכאבי בטן ... המצב השתפר מאז ששיניתי את התפריט שלי וכמובן הוספתי טיפול טבעי כמו פרביוטיקה וגסטוכל (של נטע).
    אני עוסק בספורט כבר מספר שנים וקשה לי מאד למלא את כמות החלבון היומית שלי משום שיש ימים שאני ממש סובל מאי נעימות בכיבה...
    בכל אופן אשמח לדעת האם להוסיף לתפריט שלי שייק מאבקת חלבון סויה , אורז או שעועית זה משהו שיכול להזיק ?
    אני משתדל להמנע לגמריי ממוצרי חלב (משום ששמתי לב שהם ממש גורמים לי להרגיש רע)
    אשמח להתייחסות לשאלת על תוסף החלבון בבקשה ..
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת יותר מפורט

יבגני
    30/01/2018

שלום, אני בן 29 וסובל מגסטריטיס ברמה בינונית ואזופאגיטיס ברמה קלה...
    אני כבר כ שנה סובל מזה (קיבלתי טיפול שלא התאים לי ) ורק עכשיו אני מקבל טיפול יותר טוב ... לוספק פעמיים ביום ואני מוסיף לזה גם פעמיים ביום כדור של גסטוכל (של נטע).
    שמתי לב שמאכלים חלביים עושים לי בעיות ביציאות וכאבים אז הפסקתי אך הייתי רוצה כן לשלב קצת מאכלים חליים בתפריט היומי שלי , בנוף אני עוסק בספורט אז אני צריך הרבה חלבון (מאוד קשה לי להגיע לכמות הנדרשת היומית שלי).
    הייתי רוצה לדעת בבקשה על איזה מזונות את ממליצה ומאיזה להימנע . (התפריט היומי שלי ברובו מורכב מחזה עוף תפוחי אדמה אורז לבן או פסטה. אני משלב שיבולת שועל ואוכל גם הרבה לחם לבן)
    אשמח לקבל המלצה לתפריט קצת יותר מתאים למצב הבריאותי שלי ?... ובנוסף האם ואיזה מוצרי חלב לנסות לשלב..?
    ובנוסף האם אבקת חלבון סויה יכולה להועיל ? או להזיק?

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יבגני

ד״ר חדוה בן משה
    30/01/2018

לצערי אין זה מקצועי ואין זה אפשרי לתת תפריט במייל. מצבך הבריאותי פלוס עיסוקך בספורט דורש הבנה מפורטת של אכילתך ומצבך הבריאותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו