טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני נוטלת ריטלין, שמשבית לי את התיאבון טוטאלית. אני לא אוכלת כלום מהרגע שאני קמה עד חמש בערב. בחמש כבר פגה ההשפעה ואני מוצאת את עצמי אוכלת שוקולדים. זה לא קרה בעבר, לא אהבתי שוקולדים עד כדי כך... לא סובלת מנפילות סוכר. בחורה בת 24 במשקל תקין. ממה זה יכול לנבוע? למה רק לשוקולד? ואני נוטלת גם כדורי שינה, שמערפלים אותי וגורמים לי ממש לאכילת יתר. האם זה מהם הצורך בשוקולד? או שזה בכלל משהו בילוגי או נפשי? אני מספקת את מנת הסוכר שלי באפרסמון וריבה לייט. לא חסר לי סוכר. אשמח לתשובה בהקדם האפשרי! תודה מראש, נופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה רבה רבה!!! לפחות מישהו נתן שם למה שקורה לי. אם אצרוך יותר פירות במהלך היום, זה יכול למנוע נפילת סוכר שכזו? את לא מבינה כמה אני סובלת, אני אוכלת חטיפים בלי הכרה, שוקולדים בעיקר... מה יעזור? בבקשה בבקשה ממך.. תני לי עצות. אם אקח גולוקוז? זה יעזור? האם זה במרשם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פשוט אכלי אוכל במהלך היום. גם בלי תיאבון תאכלי ארוחות קטנות של פחמימה חלבון וירק. ממש לא לאכול פירות כל היום, את רק מוסיפה סוכר. כשאת רעבה בחמש אחהצ תתחילי עם אוכל לא מתוק.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד