כמה שאלות לי אליכם...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות לי אליכם...
    ...
    06/06/2007

1. כמה שומן רווי זה סביר ל-100 גרם?
    2. כמה קלוריות יש בקוביית שוקולד מריר, בקוביית שוקלד חלב ובשוקולד למריחה בכמות ששמים על פרוסה (שכבה דקה)

תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות לי אליכם...

הוספת תגובה

• תשובה

rony
    06/06/2007

בקוביית שוקולד מריר יש כ-20 קלוריות,בשוקולד חלב 25 קלוריות לקוביה וכפית שוקולד למריחה היא כ-25 קלוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה... אני אשמח עם גם המומחים

...
    08/06/2007

יענו לי.... שכן אפילו מרים לא ענתה לכל שאלותיי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות

מוניקה קרן
    09/06/2007

שלום,
    1. לא ניתן לענות על שאלה זו. צריכת השומן הרווי מן הדיאטה צריכה להיות עד 7-10% מהקלוריות. מעבר לכך תצטרכי לפרט יותר למה הכוונה.
    2. בקוביית שוקולד יש 25-35 קלוריות, תלוי בגודל הקוביה. אין הבדל משמעותי בין שוקולד חלב למריר. בשוקולד למריחה, תלוי בעובי השכבה, אך להערכתי לפחות 40-50 קלוריות.
    בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו