רוצה לרדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לרדת
    בת 14
    06/06/2007

היי אני רוצה לרדת במשקל וכמובן שכמה שיותר מהר לקראת הקיץ, ואני יודעת כבר שזה קשור גם בתזונה נכונה וגם בספורט.. אבל לא ממש יוצא לי להתמיד עם הספורט בין אם זה בגלל של אי הספקת זמן ולחץ בלו"ז, ובין אם זה שאין לי עם מי ללכת. השאלה שלי היא איך אני יכולה לרדת במשקל בצורה נכונה, מאוזנת ומהירה ככל שאפשר ונניח שבלי הפעילות הגופנית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לרדת

הוספת תגובה

• שכחתי עוד שאלה קטננה.....

בת 14
    06/06/2007

וכמה, לפי התשובה לשאלה בתגובה הקודמת, אוכל לרדת בשבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לרדת

מוניקה קרן
    09/06/2007

שלום,
    ניתן לרדת במשקל ע"י שינוי התפריט והפחתת ההצריכה הקלורית גם ללא פעילות גופנית. יחד עם זאת, מחקרים רבים מראים שפעילות גופנית כחלק משיגרת החיים היא חיונית לשמירת המשקל הנמוך. את צעירה וכדאי לבצע את השינוי כמה שיותר מוקדם. אם זה חשוב לך מספיק, את תמצאי את הדרך לשלב פעילות שאת אוהבת בסדר היום שלך, גם אם זה כמה פעמים בשבוע ולא בכל יום.
    בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו