תת משקל ומחזור לא סדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת משקל ומחזור לא סדיר
    קרן
    06/05/2018

שלום, הייתי היום אצל דיאטנית, הבנתי שהיא רוצה תהליך וזה לא מה שאני מחפשת, אני 1.63 שוקלת 47 זה נחשב תת משקל אני בת 29
    האם יש קשר בין זה ובין מחזור לא סדיר? המחזור מגיע פעם ב35-55 ימים ב9 חודשים מאז הפסקתי גלולות.

מה מומלץ לאכול בשביל להעלות במשקל? אוכלת בשר/ עוף/ דגים פעמיים שלוש בשבוע לא מעוניינת יותר, ביציים פעם בשבוע אוכלת לחם מלא. קינואה קוסקוס אורז כל אלה עם הרבה ירקות, תפוחי אדמה. גרנולה עם יוגורט סלט ירקות

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת משקל ומחזור לא סדיר

הוספת תגובה

• שלום קרן

ד״ר חדוה בן משה
    07/05/2018

יש קשר בין תת משקל למחזור. במשקל נמוך ובחוסר שומן גוף הפוריות מפסיקה. אחד הסימנים לאנרקסיה הוא הפסקת מחזור.
    כדי לעלות במשקל את צריכה פגישה עם דיאטנית. את אומרת שהלכת ואני לא מבינה מה זה תהליך. את צריכה לצאת ממנה כשאת יודעת מה לאכול. עלייך להוסיף קלוריות בריאות כמו יותר שמן זית באוכל ואגוזים. צריך להרכיב תפריט לעליה במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו