טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום... שמעתי ממומחה שדיבר בתוכנית בטלויזיה על כך שקורנפלקס עם סוכר בבוקר גורם לרצות לאכול, כלומר..לתיאבון. הבעיה היא (שדבר ראשון שמעתי את זה רק מהאמצע..) והוא דיבר על ילדים... הוא אמר... "אני לא ממליץ לתת לילד לאכול קורנפלקס עם סוכר בבוקר.. אחרי שעתיים הוא יציק למטפלת שהוא רעב וזה בגלל נפילת הסוכר" - משהו כזה אז אני לא ילדה (18)... והקטע הוא שאני גם לא אוכלת קורנפלקס עם סוכר אבל אני מאוד אוהבת לאכול בבוקר קורנפלקס עם חלב ולעיתים אני מוסיפה גם דבש... ורציתי לדעת האם זה גם תקף לגבי?! יכול להיות שגם לי זה לא גורם לשובע?!
אשמח לקבל תשובה (= יום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כעיקרון סוכר אינו טוב הוא מעלה את תגובת האינסולין משמעותית ויכול לגרום להתפרצויות של רעב רצוי לאכול ברנפלס ללא תוספת סוכר. דבש די דומה אבל קצת טוב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד