טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שאלה ... אני יודעת שקילו הוא 7000 קלוריות ואני יודעת שאני צריכה לאכול פחות ממה שאני צריכה כדי להוריד קילו אני אוכלת 800 קלוריות ביום ועושה הליכה מהירה פעמיים בשבוע איך אני יודעת כמה קלוריות הגוף שלי שורף ביום ...האם כל תזוזה במשך היום שורפת או רק פעילות אירובית ? אם אני אוכלת 800 קלוריות בשבוע זה יוצא 5600 השאלה כמה אני שורפת מתוכם ? ואיך אני מגיעה למאזן שלילי ... אני בת 18 גובהי 1.68 ואני שוקלת 52 הייתי רוצה להוריד 2 קילו כמה זמן אם אני ממשיכה לאכול ככה אני ירד אותם ? * אני שותה גם מלא מים ... תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לילך, אמנם נכון, כדי לרדת ק"ג שומן הגוף שלנו צריך להיות במינוס של 7000 קלוריות. 800 קלוריות כמובן מורידות במשקל, אולם גם מכניסות את הגוף למצב של מגננה. הגוף מתרגם 800 קלוריות למצב של רעב, כלומר, נדמה לו שנגמר האוכל ולכן עליו לחסוך. התוצאה? ירידה לא טובה. הפרדוקס הוא שכדי לרדת נכון במשקל - צריך לאכול. לכן, אני מציעה לך לא לרדת מתחת ל-1200 קלוריות ביום. אל תשכחי שבמשקל שלך קשה יותר לרדת (למה בעצם את רוצה לרדת?), הפערים בין קלוריות נכנסות ליוצאות קטן ולכן, הירידה איטית. רחל גרנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד