הורדת קילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת קילו
    לילך
    26/05/2008

יש לי שאלה ...
    אני יודעת שקילו הוא 7000 קלוריות ואני יודעת שאני צריכה לאכול פחות ממה שאני צריכה כדי להוריד קילו
    אני אוכלת 800 קלוריות ביום ועושה הליכה מהירה פעמיים בשבוע
    איך אני יודעת כמה קלוריות הגוף שלי שורף ביום ...האם כל תזוזה במשך היום שורפת או רק פעילות אירובית ?
    אם אני אוכלת 800 קלוריות בשבוע זה יוצא 5600 השאלה כמה אני שורפת מתוכם ? ואיך אני מגיעה למאזן שלילי ...
    אני בת 18 גובהי 1.68 ואני שוקלת 52 הייתי רוצה להוריד 2 קילו
    כמה זמן אם אני ממשיכה לאכול ככה אני ירד אותם ?
    * אני שותה גם מלא מים ...
    תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת קילו

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

רחל גרנות
    27/05/2008

שלום לילך,
    אמנם נכון, כדי לרדת ק"ג שומן הגוף שלנו צריך להיות במינוס של 7000 קלוריות. 800 קלוריות כמובן מורידות במשקל, אולם גם מכניסות את הגוף למצב של מגננה. הגוף מתרגם 800 קלוריות למצב של רעב, כלומר, נדמה לו שנגמר האוכל ולכן עליו לחסוך. התוצאה? ירידה לא טובה. הפרדוקס הוא שכדי לרדת נכון במשקל - צריך לאכול. לכן, אני מציעה לך לא לרדת מתחת ל-1200 קלוריות ביום. אל תשכחי שבמשקל שלך קשה יותר לרדת (למה בעצם את רוצה לרדת?), הפערים בין קלוריות נכנסות ליוצאות קטן ולכן, הירידה איטית.
    רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו