טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, שמי סיגל בת 23. לפני כשנה וחודש שקלתי -50 ק"ג הגובה שלי הוא 1.64
כיום אני שוקלת 59 קילו - עלייה של 9 ק"ג בשנה. הדבר מאוד מפריע לי. בשנה האחרונה התחלתי לקחת גלולות וגם הפסקתי להיות צימחונית. אני לא שותה שתייה מתוקה, לא אוכלת ממתקים, משתדלת לאכול מסודר (עד כמה שאני יכולה כי אני עובדת במשרה מלאה ולומדת לתואר ראשון) ולא מצליחה להוריד במשקל!
מה תוכלו לייעץ לי? לטעמי המשקל האידאלי עבורי הוא 52 ק"ג כיצד אוכל להפחית 7 ק"ג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
המשקל האידיאליבשבילך הוא כ- 55 קילו. גם עכשיו את לא שמנה ולכן מה שאת צריכה זה לאכול מסודר לפי הנוסחה של משקל כפול 24 כפול 0.9 בכדי לשמור על משקלך. בכדי לרדת את צריכה לאכול קצת פחות מכך. לשתות 15 כוסות מים ליום וללכת ברגל שלוש פעמים בשבוע 5 קילומטר בשעה אחת. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני אשמח לדעת מה זה קצת פחות.. יצא לי שאני צריכה לאכול בערך 1275 ק"ל אז לאכול 1,100? ואיך אוכל לדעת כמה קלוריות אני באמת אוכלת - נניח שאני מביאה לי לעבודה מנת פסטה שהכנתי, איך אדע כמה קלוריות יש בה? ושאלה אחרונה - מה יכול להסביר עלייה כה דרסטית במשקל בשנה?
תודה מראש
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד