לא רעבה כל היום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רעבה כל היום
    חן
    10/12/2018

אני לא קמה רעבה, שותה קפה בבוקר ואוכלת צהריים בסביבות 1 בצהריים. זה מחזיק לי הרבה שעות ואני מרגישה שוב את הרעב רק בסביבות 8-9, אבל כשהוא מגיע הוא מגיע ואז אני ממש זוללת. לפעמים אני "מכריחה" את עצמי לאכול מוקדם יותר אבל זה לא ממש עובד. איך אפשר לסדר את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רעבה כל היום

הוספת תגובה

• חן יקרה

טליה לביא
    10/12/2018

ראשית אני רוצה לחזק אותך ולומר לך שהעובדה שאת מודעת לתחושת הרעב היא מפתח לשינוי. את יודעת שאת לא רעבה בבוקר, את יודעת שאת לא רעבה אחהצ ואת גם יודעת לומר שאת רעבה מדי, רעבה מאד בשעות הערב.
    את לא צריכה "להכריח" את עצמך, כי כמו שכבר הבנת, אין זו הדרך. אני ממליצה לך לאכול משהו קטן אחה"צ. לא צריך להיות רעבים כדי לאכול פרי או פרוסה או כל דבר קטן אחר שתבחרי. ייתכן שזה ירגיע במידת מה את הרעב ותוכלי להגיע לארוחת הערב יותר בנחת.
    יכול להיות גם שאינך זוללת בערב כתצאה מרעב, אלא מסיבות אחרות, כדאי לנסות ולהבחין בכך. האם יש שעמום? עייפות? שחרור והרפיה מכל היום? לעתים האכילה הזללנית איננה קשורה לרעב כלל
    נסי להבדיל בין רעב לבין צרכים אחרים שאולי גורמים לך לאכול.
    בהצלחה
    טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו