מעקב אחרי צריכת קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב אחרי צריכת קלוריות
    מעיין
    11/12/2018

אני רוצה לשמור על משקל תקין, שומרת על תזונה יחסית מאוזנת. המליצו לי על אפליקציה שמודדת את כמות הקלוריות שיש בכל דבר שאוכלים כל שאפשר לעקוב אחרי צריכת הקלוריות היומית, זה נשמע טוב אבל אני מפחדת שזה יכניס אותי לאובססיה ושאני כל הזמן אעשה עם עצמי משא ומתן על מה שאני אוכלת. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב אחרי צריכת קלוריות

הוספת תגובה

• מעיין יקרה אני שמחה מאד שבחרת לפנות ולשאול

טליה לביא
    11/12/2018

אינני יודעת מה גילך, אבל אני מברכת אותך על כך שבחרת לפנות ולשאול, ומודה על הזכות להיות אולי זו שתמנע ממך להכנס לסחרחרת הדיאטות וספירת הקלוריות, מעגל "קסמים" של הרזיה והשמנה והרבה תיסכול.
    את מאד מאד צודקת. הספירה הזאת, האובר התעסקות אינם הדרך הבריאה לרזות.
    במקום לעשות עם עצמך משא ומתן, במקום להתחשבן אם עמדת ב"תקציב", אני מזמינה אותך לבנות לעצמך סדר ארוחות שיתאים לך, אוכל טעים, מספק, מגוון, בריא. את הכמויות תבחרי בהתאם לשובע שלך, וכתרצי להתפנק באמת תני לעצמך.
    כך תתרגלי הקשבה וקשיבות לעצמך, לרצונות ולצרכים שלך, ולא תתנהלי דרך מסגרת חיצונית שאין לה שום קשר עם מה שאת באמת רוצה.
    בהצלחה יקירה
    טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו