שמירה על דיאטה בנסיעה לחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירה על דיאטה בנסיעה לחו"ל
    מיכל
    26/12/2018

אני בדיאטה ואני נוסעת לחו"ל לחופשה ואני מאוד חוששת שלא אוכל לשמור על תפריט מאוזן ואז שלא אצליח לחזור גם בארץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיכל יקרה

טליה לביא
    26/12/2018

מעניין שלא שאלת דבר...אבל בהחלט שיתפת בחששות שיש לך לגבי האופן שבו תנהלי את האכילה שלך בחו"ל ולאחר מכן, כשתשובי.
    אני מניחה שרצית לשאול מה עליך לעשות. אבל תרשי לי לענות לך לא מה עשות אלא מה אני ממליצה לך לנסות לחשוב...
    כי המחשבה שלך היא זו שתשפיע על מה שתעשי.
    אם תתנהלי ממקום של חשש, הרי שסביר להניח שלא יהיה לך בטחון בבחירות שלך. מה לאכול, איפה, כמה, מתי...
    כן מסעדות, לא מסעדות, להתפנק או לנסות להיצמד לתפריט? מה לעשות בארוחת בוקר במלון וכו'
    היצמדות לתפריט, לא מקנה לך שום ידע ובוודאי שלא שום הקשבה לעצמך, ולא מאפשרת לך ללמוד לבחור נכון עבור עצמך.
    את מציינת את המונח תפריט מאוזן. מה זה מאוזן בשבילך?
    ארוחות מסודרות? מה נכון לך לאכול? כמה?
    אל תחששי מלשאול את עצמך, הרי לא שאלת אותי :)
    נסי לא לחפש תשובות אצל אחרים אלא עם עצמך, ותגלי, אני מבטיחה לך, שאת יודעת מצוין.
    גם חופשה בחו"ל היא חלק מהתהליך שלך ולא "הפסקה", וגם אם תסטי מעט מהדרך, אין זה אומר שאיבדת אותה. קצת ימינה ושמאלה זה בסדר.
    תקבעי לעצמך 2-3 עקרונות שינחו אותך.
    ואל תשכחי שנסעת כדי להינות!!!
    חופשה נפלאה
    טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו