עושה הכל כדי להפחית קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עושה הכל כדי להפחית קלוריות
    ולאא
    06/01/2019

היי אני בת 30 אני כבר לודשיים מנסה לרדת במשקל אני עושה הכל כדי להפחית קלוריות אוכלת מינון קטן וגם עושה ספורט פעמיים בשבוע ולא אוכלת ארוחת ערב והבעיה למרות הדיאטה אני עולה במשקל ומרגישה נפיחות בכל הגוף .. עשיתי בדיקת בלוטת התריס אך יצאה תקינה אני בהלם ממה שקורא לי אי סיבה לעליה במשקל .. עשיתי בדיקת דם יצאה תקינה רק הברזל נמוך וגם יש לי בעית העצירות אני כל הזמן צריכה לקחת עזרים כדי לכנס לשירותים אולי זה מה שגורם לי לעליה במשקל ??
    אשמח אם אקבל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יקירה,

טליה לביא
    08/01/2019

אני משיבה לך לגבי העצירות כי זה אכן ענין רציני.
    וכמובן שזה משפיע על המשקל.
    אין כל סיבה שבחורה בת 30 תסבול מעצירות, אלא אם כן, בעברך כבר שימוש ממושך במשלשלים כאלו ואחרים.
    העובדה שאת צעירה משמחת כי הגוף שלך, אם תעשי מה שנכון לו, יכול לחזור לתפקוד תקין של מערכת העיכול, מה שבדרך כלל פחות קורה אצל אנשים יותר מבוגרים.
    1. הקפידי על שתיה מרובה!!! גם בחורף צריך לשתות הרבה מים. ודאי שהשתן שלך שקוף!!
    2. אכלי הרבה ירקות, כולל עלים כמו חסה וכד'
    3. רק דגנים מלאים. המנעי מאכילה של מזונות מקמח לבן ומאורז לבן
    וכמובן - לא להשתמש באף אמצעי עזר.
    זה אולי ייקח כמה ימים, וזה לא יהיה נעים, אבל תעברי את זה.
    בהצלחה
    טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו