טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אני מקבלת את הוסת כל 25 יום ואני ביום ה30 וטרם קיבלתי. התחלתי בדיאטת אורז כניקוי מהיום השמיני למחזור. האם התזונה הטבעית יכולה לעכב את הביוץ וכתוצאה מכך הוסת מאחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דיאטת אורז היא לא תזונה טבעונית. היא תפריט מאד לא מגוון, שמתיימר להיות דיאטת ניקוי. כל שינוי דרסטי בתזונה יכול להשפיע על ההורמונים ועל הביוץ. יחד עם זאת, כדאי לבחון אפשרויות אחרות שיכולות להשפיע, שהן לאו דווקא השינוי התזונתי שעשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האמת שאני לא יודעת מאיפה ההכרזה שהניתוח הנ"ל מתיימר להיות ניקוי כמו גם שהתמונה אינה טבעונית ומגוונות. אני מעולם לא הרגשתי יותר טוב ומדעית גם נעשו מחקרים. יש כל מיני סוגים של דיאטת אורז ואני את הניקוי מבצעת בצורה מאוד נבונה שכל 3 ימים מוסיפים עוד רכיבי תזונה איכותיים, שכוללים דגנים מלאים , קטניות, ירקות מכל הסוגים, פירות, אגוזים ושקדים ציפיתי למקצועיות. ותשובתך כלל לא תשובה בעיניי ואף מתנשאת! הייתי אצל אחד הנטורופתיים הגדולים והמקצועיים בארץ (דר דני קרת), ולא הבנתי מה הכוונה גם אפשרויות אחרות. בקיצור מתנצלת שקניתי אליכם, אם הייתי חסרת ידע , הייתי נבהלת מתשובתך הרדודה!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים