תזונת ניקוי - דיאטת אורז 21 יום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת ניקוי - דיאטת אורז 21 יום
    שירה
    24/01/2019

שלום. אני מקבלת את הוסת כל 25 יום ואני ביום ה30 וטרם קיבלתי. התחלתי בדיאטת אורז כניקוי מהיום השמיני למחזור. האם התזונה הטבעית יכולה לעכב את הביוץ וכתוצאה מכך הוסת מאחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שירה יקרה

טליה לביא
    27/01/2019

דיאטת אורז היא לא תזונה טבעונית. היא תפריט מאד לא מגוון, שמתיימר להיות דיאטת ניקוי.
    כל שינוי דרסטי בתזונה יכול להשפיע על ההורמונים ועל הביוץ.
    יחד עם זאת, כדאי לבחון אפשרויות אחרות שיכולות להשפיע, שהן לאו דווקא השינוי התזונתי שעשית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

שירן יגודה
    27/01/2019

האמת שאני לא יודעת מאיפה ההכרזה שהניתוח הנ"ל מתיימר להיות ניקוי כמו גם שהתמונה אינה טבעונית ומגוונות.
    אני מעולם לא הרגשתי יותר טוב ומדעית גם נעשו מחקרים. יש כל מיני סוגים של דיאטת אורז ואני את הניקוי מבצעת בצורה מאוד נבונה שכל 3 ימים מוסיפים עוד רכיבי תזונה איכותיים, שכוללים דגנים מלאים , קטניות, ירקות מכל הסוגים, פירות, אגוזים ושקדים
    ציפיתי למקצועיות. ותשובתך כלל לא תשובה בעיניי ואף מתנשאת! הייתי אצל אחד הנטורופתיים הגדולים והמקצועיים בארץ (דר דני קרת), ולא הבנתי מה הכוונה גם אפשרויות אחרות.
    בקיצור מתנצלת שקניתי אליכם, אם הייתי חסרת ידע , הייתי נבהלת מתשובתך הרדודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

שירן יגודה
    27/01/2019

הניתוח- הניקוי
    התמונה- התזונה
    קניתי-פניתי.
    הנייד עיוות את המילים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו