טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 35. 1.63 ושוקלת 60. ביום שאני לא עושה ספורט ורק עובדת בישיבה, אם אני אוכלת 1500 קלוריות אני לא עולה במשקל, ואם אני חורגת מזה אני עולה. האם זה אומר שקצב חילוף החומרים שלי הוא יחסית איטי לעומת הממוצע? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מיכל יקרה, אינני מחסידי ספירת הקלוריות. נכון שהערכה קלורית יומית יכולה לתת לך משוב ומסגרת אבל אני לא מתרשמת שזה כלי שמקדם אותך ליציבות במשקל שלך. את צעירה ואני בספק אם 1500 קלוריות זה מה שהגוף שלך צריך. זה מעט. אולי הספירה שלך לא מדויקת ואולי יש באמת ענין עם חילוף החמרים. את יכולה לפנות לדיאטן שבודק את חילוף החמרים, וייתן לך גם הדרכה לתזונה שתתאים. את יכולה גם להשתחרר מהענין הזה של ספירת קלוריות יומית, אם את רוצה, וללמוד איך לנהל את האכילה שלך כך שתהיה מאוזנת. את מוזמנת להתקשר אלי לגבי שתי האפשרויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד