טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב. אני בגיל המעבר יש לי שומנים בדם וסוכרת. יש לי בעיה שאני עד לפני שנה עשיתי הליכות ארוכות פעילות גופנית יצאתי הרבה מהבית,היום אני מרגישה חלשה מדוכדכת אוכלת בלי סוף אין לי כוחות לצאת אפילו להליכה קצרה. קשה לי עם זה אני כל כך רוצה לעשות הליכות לאכול נכון אבל אני לא עושה את זה. רציתי לשאול האם החוסר כוחות זה רק בגלל הסוכרת והשומנים בדם? או שזה גם שייך לדברים אחרים. בלי ללכת לטיפול כרגע אשמח לעזרתך עם תוכלי ותסכימי לתת לי זריקת מוטיבציה או טיפ קטן איך אפשר לחיות נכון ולקחת את עצמי לעשות ספורט אני רוצה לחזור לחיוניות לשמחה אני עייפה הרבה כרגע בלי ללכת לרופא מסוים יש לך עם תסכימי עצה משלך איך אני יכולה לקבל טיפה יותר אנרגיה? מקווה שהגעתי לפורום הנכון אני מאוד אודה לך על זה. מאחלת לך המשך שבוע נפלא וערב נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הייתי אצל דיאטנית ולא הצלחתי להחזיק את עצמי עזבתי את זה ולטיפולים נפשיים אני לא רוצה ללכת. אשמח באמת רק עם את מסכימה עם תוכלי לתת לי טיפ קטן משלך בלי ללכת לרופאים כרגע כי עשיתי ביופסיה ויש לי טראומה מזה אני לא אוהבת רופאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רינת יקרה לא פעם אנחנו מזהים קשר בין עניינים בחיים שלנו, אבל לא מזהים מה בא קודם. האם הסוכרת מעייפת אותך ולכן אינך יוצאת להליכה, או שמא אינך יוצאת להליכה ולכן הסוכר והשומנים בדם עולים? סביר להניח ששתי התשובות נכונות. גם ביצה. גם תרנגולת. השאלה החשובה היא על מה את יכולה להשפיע, ואיך? את מבקשת עידוד, כן, הגעת לפורום הנכון. זאת המומחיות שלי - לגשר על הפער שבין הרצון לבין ההצלחה. אני מתרשמת שה"חולשה הרגשית" שלך כעת לא מתבטאת רק בכך שאינך יוצאת להליכה. אין לי ספק שאם יום אחד תצליחי לעשות זאת, תחושי מיד את ההשפעה על המצב הרגשי שלך. הליכה עושה טוב. לא רק בטווח הארוך, אלא ממש ברגע שאת נועלת את הנעלים ולוקחת את עצמך החוצה. אני מזמינה אותך לעצון עיניים ולדמיין את התחושה בגוף. לא לחשוב על עצמך מתמידה בכך עכשיו מדי יום או מסתכלת שבוע חודש ושנה קדימה, אלא אך ורק על הרגע הנוכחי. קדימה...צאי. עכשיו. לסיבוב קטן, לא מעייף, לא מאתגר, בהפסקה שבין הגשמים... תהני!!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד