שאלה לגבי אורח חיים בריא תזונה וספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי אורח חיים בריא תזונה וספורט
    יעל
    19/02/2019

שלום רב.
    אני רוצה להתחיל לחיות אורח חיים בריא אני סובלת מהשמנת יתר ועייפות רציתי לשאול כאשר אני רוצה לעשות ספורט כמה פעמים בשבוע כדאי לי להתחיל,ואיזה תזונה מתאימה אני יכולה לאכול במיוחד בבוקר שישמור על הדיאטה כדי לחיות אורח חיים בריא ועוד שאלה קצרה כמה מים אני יכולה לשתות ביום? בחיים לא עשיתי את זה לא הליכות לא אכלתי נכון אשמח למענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא ענו לי אשמח עם תענו לי

יעל
    19/02/2019

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעדים ראשונים בשינוי אורח חיים

טליה לביא
    20/02/2019

יעל יקרה,
    אני מברכת אותך על ההחלטה לעשות שינוי באורח החיים שלך.
    העצה הטובה ביותר שאני יכולה לתת לך היא לעשות הכל בהדרגה ובהקשבה לעצמך. זה לא מבצע, זו לא ריצה למרחק קצר, זה שינוי באיך שאת חיה מבחינה בריאותית, ולכן זה ארוך טווח, וצריך להיעשות לאט לאט.
    שתיית מים חשובה מאד. אם אינך רגילה לשתות מים כלל, התחילי משתיה של כ- 5 כוסות ליום.
    בחרי פעילות גופנית שתוכלי להתמיד בה, אם מסגרת של קבוצה תתמוך בך, העדיפי זאת. כדאי להתחיל מ 2-3 פעמים בשבוע.
    מעבר לכך, אני ממליצה להיוועץ בדיאטנ/ית לקבל הדרכה אישית וליווי בתהליך לאורך זמן
    בהצלחה
    טליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו