טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב. אני רוצה להתחיל לחיות אורח חיים בריא אני סובלת מהשמנת יתר ועייפות רציתי לשאול כאשר אני רוצה לעשות ספורט כמה פעמים בשבוע כדאי לי להתחיל,ואיזה תזונה מתאימה אני יכולה לאכול במיוחד בבוקר שישמור על הדיאטה כדי לחיות אורח חיים בריא ועוד שאלה קצרה כמה מים אני יכולה לשתות ביום? בחיים לא עשיתי את זה לא הליכות לא אכלתי נכון אשמח למענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יעל יקרה, אני מברכת אותך על ההחלטה לעשות שינוי באורח החיים שלך. העצה הטובה ביותר שאני יכולה לתת לך היא לעשות הכל בהדרגה ובהקשבה לעצמך. זה לא מבצע, זו לא ריצה למרחק קצר, זה שינוי באיך שאת חיה מבחינה בריאותית, ולכן זה ארוך טווח, וצריך להיעשות לאט לאט. שתיית מים חשובה מאד. אם אינך רגילה לשתות מים כלל, התחילי משתיה של כ- 5 כוסות ליום. בחרי פעילות גופנית שתוכלי להתמיד בה, אם מסגרת של קבוצה תתמוך בך, העדיפי זאת. כדאי להתחיל מ 2-3 פעמים בשבוע. מעבר לכך, אני ממליצה להיוועץ בדיאטנ/ית לקבל הדרכה אישית וליווי בתהליך לאורך זמן בהצלחה טליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד