הגעתי למצב שיא ואודה על כל תמיכה אפשרית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגעתי למצב שיא ואודה על כל תמיכה אפשרית
    אני
    26/02/2019

היי יקרה,
    שנים על גבי שנים דיאטות מכל הסוגים שרק תדמייני . תסכול של שנים... לפני כשנתיים עברתי ניתוח למתיחת בטן הייתי במשקל תקין והכל על פניו היה בסדר. הייתי אמורה לשמוח שכבר אין לי סינר בבטן וכל בגד מתאים. אבל מה שקרה בפועל מאז הניתוח חטפתי פיברומלגיה כאבים נוראיים בכל הגוף עליתי 30 ק"ג כן כן מטורף. לא שולטת אוכלת מכל הבא ליד אכילה עד כדי גועל נפש. לא בא לי לצאת מהבית. ולעבודה אין בררה חייבים ללכת ואני רואה את המבטים של חברי לעבודה על איך פתאום הפכתי כך לענקית. ניתוח לא בא בחשבון (בדקתי מבחינה בריאותית לא אפשרי). אני מזה 4 ימים שומרת חזק ומנסה בכל הכוח להתמיד. מקווה שהחברים כאן פעילים לתמיכה האחד בשני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוכלת מכל הבא ליד אכילה עד כדי גועל נפש

טליה לביא
    27/02/2019

יקירה,
    את מתמודדת עם סיטואציה מורכבת
    הפורום הזה לא פעיל כל כך כקבוצת תמיכה אלא משמש פלטפורמה לשאלות עליהן אני עונה.
    אין בכוונתי חלילה לרפות את ידייך אבל שומרת חזק זה לא מתכון מוצלח, גם החזקים ביותר מתעייפים מתישהו.
    מנסיוני אינני מאמינה בחיפוש אחר שליטה באוכל, אלא בשינוי עמוק שמביא לניהול של האכילה ממקום מאד קשוב
    את כמובן מוזמנת לקבל עזרה אישית
    טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו