טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עד כמה זה נורא לאכול תמר ו 2 אגוזים יחד עם הקפה על הבוקר, כארוחה קטנה? שואלת מבחינת הערך הגליקמי שקופץ מהר.. (אחרי שעה - שעתיים אוכלת ארוחת בוקר גדולה- יוגורט וכו'..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאיה, יקרה אני מקשיבה לסגנו השאלה לפני הכל לא בחרת לשאול האם זה טוב, לא בחרת שלאול אם זה בסדר, לא בחרת לשאול אם בריא, אפילו לא שאלת האם זה נורא אלא כמה זה נורא. איך תמר ואגוזים יכולים להיות נוראיים??? מאכלים טבעיים, מזינים, לא מעובדים. לא קופץ הסוכר. השילוב של התמרים עם האגוזים מייצר דווקא אינקס גליקמי נמוך שורה תחתונה - זה מצוין ובכלל, מציעה לך בחום לאכול מה שמרגיש לך טוב. הניחי לעודף הידע שלך, שרק מבלבל אותך,ותקשיבי לעצמך יום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הלכתי לדיאטן מאוד מוכר והוא לא מסכים בשום פנים ואופן שאוכל פרי (לדוג' תמר) על קיבה ריקה.. אלא רק חלבון או פחמימה מורכבת. בטענה שזה מעלה מהר את הערך הגליקמי אחרי צום של כל הלילה. אני פשוט יודעת על עצמי שתמר עם כמה אגוזים עושה לי ממש טוב בבטן לכן רציתי לשאול לעוד חוות דעת. תודה רבה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד