שומנים גבוהים בדם- התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומנים גבוהים בדם- התייעצות
    צחי
    20/03/2019

אני עם רמה גבוהה של טריגלצרידים בדם ורוצה לדעת
    מה גורם לזה +איך מטפלים בזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טריגליצרידים גבוהים - מה עושים?

טליה לביא
    20/03/2019

צחי היקר
    אענה לך באופן כללי ועקרוני, ואדגיש גם כי טיפול הוא ענין אישי לחלוטין ואני ממליצה לך לפנות הן לרופא והן לדיאטנ/ית.
    הכי מהותי זה עודף משקל. אם יש שומן בבטן - חשוב להכנס לתהליך מתון של הרזיה. לא לעשות שום דבר קיצוני כי אז אכן תראה ירידה מצוינת בערכים בדם ולצערי גם סביר מאד שעליה חזרה.
    טריגליצרידים מגיבים מהר מאד לשינויים באורח החיים, ולכן זה צריך להיות גורם שמעודד שינוי שכזה.
    הגבלה של סוכרים בתפריט תתרום גם כן, כולל הגבלה של פירות. הפחתת כמות ולא הימנעות. כמה? לכך כבר נדרשת הדרכה מותאמת אישית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת תגובה

שלומי כהן
    21/03/2019

שלום רב טליה לביא ערב טוב לך.

ערב טוב...רציתי לשאול אותך בקשר לתשובה שכתבת לצחי...

למה כתבת לו להגביל את כמות הפירות היומית ולא להימנע??

אני כל יום בתפריט היומי שלי אוכל 3 פירות בכל יום......מבחינת כמות הפירות...אני מגיע ל3 פירות בכל יום......

מה זה לא בסדר???

לא הבנתי למה כתבת לו להימנע מאכילת פירות?פירות אומנם מכילים סוכרים פשוטים אבל גם סיבים תזונתיים שחשובים בתפריט היומי שחסרים....
    לא רק סיבים שבאים מהדגנים,אני קצת לא מסכים איתך,חצי חצי...
    פירות מכילים סיבים תזונתיים שחשובים לתפקוד תקין של מערכת העיכול.......לא רק בדגנים המלאים...

מחכה לתשובה וערב טוב..

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו