איך משנים מחשבות כדי לעשות ספורט ביום יום כל הזמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך משנים מחשבות כדי לעשות ספורט ביום יום כל הזמן
    חלי
    22/03/2019

שלום רב.
    אני לא כל כך רגילה לעשות ספורט ביום יום. התחלתי לפני כמה ימים, לעשות ספורט עם זה הליכה,ריצה ביום יום אבל זה קשה לי קצת. יש לי שומנים בדם וכולסטרול גבוהה אני רוצה לעשות דיאטה בנוסף.הבעיה שאני רק חושבת לצאת לעשות ספורט זה עושה לי לא טוב במחשבה עצם זה שאני צריכה ללכת או לרוץ חצי שעה ביום יום זה קשה גם בגלל המשקל שלי. אבל בכל אופן אני רוצה לעשות את זה איך ניתן לשנות מחשבות ולהתחיל לעשות בכיף ולא בדכדוך או בלחץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינוי מחשבות

שלומי כהן
    24/03/2019

שלום רב חלי וצהריים טובים לך..

שלום רב חלי..אני אין לי הרבה מה להגיד לך..חוץ מ..אם את רוצה לעשות ולהתחיל דיאטה כלומר אורח חיים בריא בשילוב פעילות גופנית מתאימה....
    ראשית את צריכה לפנות לדיאטנית שמתחה בתזונת ספורט ולהרגלי החיים שלך על כך תוכלי לקבוע פגישה עם תזונאית דרך הקופת חולים בעיר שבו את מתגוררת ובקופת חולים שאליו את משויכת...
    ושנית לגבי ספורט זה צריך לבוא מרצונך.......שום תזונאית או או בכלל שום אנשי מקצוע לא יכולים להגיד לך לעשות ספורט אם את לא רוצה......זה חייב מרצונו האישי של כל בנאדם להתחיל ולעשות ספורט...
    אז אני הצעתי לך מה לעשות ללכת לתזונאית בקופת חולים שאליו את משויכת,לקבוע פגישה וכמובן אך ורק אם את רוצה אז להתחיל ולעשות ספורט..
    ועוד טיפ..יש שני סוגי ספורט אירובי ואן-אירובי וכמובן שלאכול ארוחות מתאימות לאחר כל פעילות גופנית מתאימה..

שיהיה בהצלחה ויום טוב...

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי חשיבה מוביל לשינוי התנהגות

טליה לביא
    24/03/2019

חלי יקרה
    מקסים שאת מזהה שמה שעומד בין כוח הרצון שלך לבין היכולת שלך לבצע ולהתמיד פעילות גופנית זה המחשבות שלך.
    לשיטת העבודה שלי קראתי "לרזות מהמחשבה" בדיוק מהסיבה הזו. הכל מתחיל בראש ושינוי במחשבה הוא המפתח לשינוי התנהגות והתמדה, אם זה הרגלי אכילה או פעילות גופנית.
    את מוזמנת לפנות אלי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו