טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב לך,לפי תוצאות בדיקות הדם שעשית... אז נראה לי שהכל בסדר..אני לא מתמצא בזה הרבה אומנם אתה צריך לקחת את זה לרופא המשפחה שלך בקופת חולים שאליו אתה משויך כדי שיבדוק אם אכן התוצאות תקינות.... ולפי הרמה של הb12 נראה לי שזה קצת נמוך אולי זה צריך להיות 312 רמה טובה של זה???
אני לא יודע...בכל מקרה עצה שלי..תיקח את זה לרופא המשפחה שלך כדי שיסתכל על זה וימליץ לך בהתאם האם לקחת או לא...אין לקחת דברים ונטילת כדורים ללא אישור מהרופא משפחה שלך ובטח שלא אישור מהפורום....
בבקשה אנא קח את זה להסתכלות לרופא המשפחה שלך את תוצאות בדיקת הדם האלו!!!
שיהיה בהצלחה...
יום טוב
שלומי כהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בכל מעבדה שיטות בדיקה מעט שונות ולכן גם הנורמות המקובלות משתנות. בדרך כלל תחום הנורמה מצוין ע"ג טופס תוצאות הבדיקה. יש גם יחידות שונות כמו למשל בחומצה פולית ננומול או ננוגרם.... ממליצה לפנות לרופא ולהיוועץ בו!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד